lauantai 31. maaliskuuta 2018

Veljiä

Jonkin aikaa sitten nähtiin Jedin veljeä Rukaa. Viimekerrasta olikin jo kulunut aikaa! Käytiin heittämässä yhteinen metsälenkki, kun lyhyellä varoitusajalla ei saatu mistään hallia vuokrattua. Koda oli kasvanut paljon! Sillä oli vielä sama kaunis värityskin. Oli mukava kuulla ja nahdä veljeä. Hieno mies siitäkin on kasvamassa.

Ruka, Jedi

Jedi on jo sen verran äijää, että lenkkeily oli hieman haasteellista. Jedi oli jatkuvasti Rukan niskan päällä.. Onneksi Ruka oli vielä jollain tapaa vielä hyvin pentumainen, eikä provosoitunut Jedistä kovinkaan pahasti. Välillä veljet siis jopa ihan painiskelivat nätisti, mutta muutamaan otteeseen joutui  tilanteisiin puuttumaan, kun Jedillä alkoi kiuhamaan yli. Asiaa ei myöskään helpottanut se, että liinat olivat jatkuvasti solmussa..  

Mä sitten niin odotan kunnon kesää. Olisi ihana päästä jo lenkkien yhteydessä treenaamaan maahanmenoa, istumisia ja muita perusteita. Luoksetuloharjoitukset jatkuvat yhä ja nyt on sujunut jo vähän paremmin! Jedin kanssa osallistutaan ihan kunnon luoksetulokurssille, niin saadaan kunnolla treenailtua. Nyt ei meinaa ruoka vain oikein maittaa. miehellä on muut asiat mielessä..
Viileistä keleistä huolimatta poika on ollut ihan kevät fiiliksissä. Se kirmailee pelloilla ja metsissä kuin pieni kaninpoikanen, ja leikkii! Etenkin keppien kanssa, joita se käy puista katkomassa. Parina iltana metsälenkillä on tullut vastaan hevosia. Jedin reaktio niihin on ollut aika yllättävä ja uhkarohkea- Täysiä päin. Toisinaan se on jäänyt kyllä myös kauempaa tuijottamaan, mutta kun hevoset ovat ohittaneet meidät, on niiden perään lähteminen tai hajureitin jäljittäminen todella hauskaa.

Rukan tapaamisesta ei kulunut kauaa, kun järjestettiin veljestapaaminen. Neljä veljeä samassa paikassa! Oli hauska nähdä mitä muista on kasvanut! Jedi suhtautui veljiinsä aluksi todella huonosti- todellinen tappo mania päällä, kun ne astuivat sen mielestä hänen reviirilleen. Ei siltä koskaan aiemmin ole sellaista aggressio purkausta nähtykkään. Kuitenkin kun päästiin hallin puolelle, Jedikin rauhoittui hyvin. Makoili rauhallisesti, tai treenasi minun kanssa ja pystyi siis jopa suht hyvin keskittymään! Sen jälkeen veljet eivät enää haitanneet, kunhan eivät ihan iholle päässeet. 

Jedi, Ruka, Kusti, Koda
Huhtikuulle Jedille on varattu aika osteopaatille. En kyllä osaa sanoa tuleeko tutkimisesta ja hoidosta yhtään mitään, mutta jos jotenkin onnistaisi, olisin ikionnellinen. Haluan tietää mikä jalassa on mahdollisesti vialla. Vähään aikaan ei ole taas mitään oirehtinut, mutta toisinaan huomaan, että se keventää sitä (seistessään). Tätä illuusiotani tukee se, että vastakkaiselta puolelta löysin pienen lihasjumin, joka on oletettavasti syntynyt tästä keventämisestä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.