tiistai 2. toukokuuta 2017

Kesälomasta tulee mielenkiintoinen, sillä laumani on kasvamassa! Se tarkoittaa tietenkin paljon työtä ja järjestelyä, mutta luulisin, että myös lisää aktiivisuutta blogin, youtuben ja instagramin puolella. Vielä en tohdi paljastaa uutta tulokasta, sillä koitan nyt unohtaa ja sammuttaa itseni asialta kokonaan. Muuten ei työnteosta tulisi yhtikäs mitään, ja aika puolestaan matelisi eteenpäin. Kaikkihan tietävät miten tuskaiselta odottaminen voi tuntua. Pahimpaan siihen nähden olen pärjännyt mielestäni vielä hyvin, ja koitan jatkaa samalla tyylillä.

Siis tämän päivän asioihin ja kuviin

Kanit pääsivät aamulla pihalle, mutta harmillisesti ulkoilu loppui Romeon osalta lyhyeen. Rallittelun aikana pojalta onnistui irtoamaan lähes kokonaan yksi kynsi. Sisällä puhdistelin haavaa ja tovin ihmettelyn jälkeen kynsi irtosikin käteeni. Onneksi, sillä olisi ollut ikävä lähteä saksilla katkomaan loppuja verisuonia.. Kani toipui nopeasti, mutta ulkoilusta pidämme taukoa varmaan ainakin tämän illan, jottei haava täyty mullasta ja kurasta. Eiköhän huomenna aamulla jo taas kuitenkin ulkoilla!
Kohta on aika viettää kanien syntymäpäiviä! Vielä en ole keksinyt miten päiviä julhlistaisimme, joten kaikki ideat otetaan vastaan! :)


Ahkerat puutarhurit laiduntamassa!


Mukavaa kevättä kaikille siellä toisella puolen!

4 kommenttia:

 1. Moikka ��
  Mitä rotua sun kanit ovat? Aivan älyttömän söpöjä ovat ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Marley on risteytys, jossa oletettavasti leijonaharjasta ja leijonaluppaa. Romeo on puhdas kääpiöluppa (muttei kovin standardi rotunsa edustaja) :)

   Poista
 2. Oi, odotan innolla sitä, että saan tietää kuka uusi tulokas on!
  Harmi että Romeolta tuollaisella tavalla kynsi katkesi, eikä se vähään aikaa päässyt ulos, mutta onneksi se parantui ♥

  Aivan järjettömän suloisia kuvia, Romeo ja Marley näyttävät niin onnellista! :)
  Itselläni ei oikeastaan herää paljoa ideoita kanien synttäreille, mutta voisit tehdä niille ainakin joitakin keksejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Onneksi ei ole enää montaa päivää jäljellä tulokkaaseen!

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.