perjantai 24. helmikuuta 2017

Keitä ovat pitkäkorvaiset ystävämme?

Pitkään olen jo loihtinut "ÄLÄ HÄKITÄ 2" tyyppistä videota, eikä tästäkään tullut laisinkaan sellainen mitä kuvittelin, mutta se kelpaa kuitenkin hyvin nyt jonkin aikaa, ennen uutta inspiraatiota. Haluan kovasti kiittää kaikkia videopätkien lainaajia! Tämä kooste ei olisi ollut mitenkään mahdollinen ilman teitä! :)


Kanit ovat meille kaikille jotakin. Videolla näkyy esimerkkejä, mitä kanit omasta mielestäni ovat, mutta ei siinä suinkaan kaikki.  Kanit ovat hauskoja, typeriä, suloisia, hulluja, ystäviä, perheenjäseniä, ovelia, laiskoja, pirteitä, uteliaita sosiaalisia jne. jen. Lista on pitkä, ehkä jopa loputon. Kanit ovat paljon, mutta jotain ne eivät silti ole. Ne eivät ole minulle häkkieläimiä, koristeita, harraste, tai jalostuskappaleita. Ne ovat kaneja, joilla on oikeus hyvään elämään, kanimaiseen sellaiseen. Enkä nyt tarkoita, että kani jonka sukua jatketaan eläisi huonoa elämää, tai että aktiivinen harrastaminen olisi kiellettyä, mutta niiden vieminen ääripäähän on. 

Jos on olemassa virallinen kanien päivä ja tänään olisi se päivä, niin toivottaisin teille nyt hyvää lemmikkikanien päivää!

4 kommenttia:

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.