perjantai 12. elokuuta 2016

Tiivistetysti

Lomasta ei taas kohta näy enää jälkeäkään, niin nopeasti aika on jälleen kulunut. Meidän osalta kesäloma kokonaisuudessaa oli oikein epäonnistunut, vaikka hyviäkin päiviä mahtuu laskuihin mukaan. Monet suunnitelmat menivät mönkään ja suunnitellut asijat eivät toiminetkaan niin kuin olisi pitänyt. Huokaus. Valitettavasti murjottaminen ei enään voi meitä auttaa, vaan on siirryttävä määrätietoisesti eteenpäin, kohti opiskelun arkea ja uusia seikkailuja.
En tiedä miten tulen selviytymään maanantaista, sillä kellon soittoon pitäisi arviolta herätä taas kerran noin viiden aikoihin ja tähän mennessä se on onnistunut vain teoreettisesti. Olen myöskin huono pääsemään takaisin unirytmiini kiinni, vaikka sen rikkominen luonnistuukin minulta paremmin kuin hyvin..

Ikeasta ostettu säilytysrasija setti, jossa neljä erilaista osiota. Nyt kanien hoitotarvikkeet mahtuvat kätevästi samaan pakkaan! :)
Romeon karvanvaihto on viimein loppunut ja lupasta on kuoriutunut tasaturkkinen komistus! Mitään muuta sen ihmeellisempää tälle herkkusuulle ei ole fyysisesti tapahtunutkaan. Marleyn karvanvaihtokin on myös lopuillaan, mutta sen selkää koristaa vieläkin ulospäin pyrkivät karvatupot, joita on enemmän kuin hauska nyppiä pois! Kania se ei tietenkään miellytä, mutta tiedättekö sen tunteen, kun joskus on vain aivan pakko hiipitä kanin vierelle ja koittaa napata se törröttävä tuppo pois silläkin riskillä, että tämä karvanassukka tulee taas seuraavan kuukauden ajan vihaamaan sinua?:D
Olemme muuten pidättäytyneet nyt jo viikon verran sisätiloissa, enkä ole päästänyt kaneja edes terassille, sillä tämä rhd2 virus teki jokunen aikaa jo sitten suuren harppauksen Nurmijärvelle asti, missä ulkona majaillut lemmikkikani menehtyi äkillisesti. Rokotteet ovat kuitenkin saapuneet jo Suomeen ja itse varasin kaneilleni rokotusajan ensiviikon tiistaille. Viikon verran pitäsi sen jälkeen odotella, ennen kuin kanit saa pistää taas pihalle kirmailemaan ja sitten ne vasta pääsevätkin ottamaan ilon irti loppukesästä! Nyt pidetään vain peukut pystyssä, että kauniita kelejä tulisi vielä silloinkin vastaan, vaikka syksy näyttää lähestyvän uhkaavasti. Odotan jo innolla sitäkin, että pääsisi taas valokuvaamaan puppeleita vehreällä, vaikka kauneimmat kesäillat ovat varmastikin jo takana päin. 

Pidän muuten instagramissani kilpailun 1000 seuraajan kunniaksi, joten käykäähän osallistumassa (@elamantapana_elaimet) aikaa on 2.9 asti! Möskin Suomen AgilityKanit ry on järjestänyt kilpailun, josta siitäkin lisäinfoa instagramissa: @SuomenAgilityKanitry

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.