Sivut

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Ikuinen projekti(mainos): Suomen AgilityKanit ry!

Oikein paljon enemmän kuin tervettuloa seuraamaan uuden yhdistyksen: Suomen AgilityKanit ry:n toimintaa!

Seuraa meitä: facebookissa 
ja instagramissa: @Suomenagilitykanitry


Lyhykäisyydessään.. 
On ollut todella haastavaa olla hiiskumatta liian kauan kestäneestä projektista kellekkään.. (siksi muutama luotto henkilö saikin siitä jo etukäteen kuulla, heh). Varmasti monikin teistä onkin nyt yllättyny, mutta toivottavasti myös innoissaan! 

Suomen AgilityKanit ry on siis yhdistys, jonka päämääränä on kohottaa kanien arvostusta ja lisätä tietoisuutta etenkin niiden fyysisistä ja psyykkisistä tarpeista. Yhdistys pyrkii järjestämään kilpailuja, harjoituksia, opastusta ja tukea kanin virikkeellistämiseen ympäri Suomea. Harrastuksen pariin ovat tervettulleita kaikki lemmikkikanien omistajat, jotka haluavat tarjota pupulleen kehittävää toimintaa ja uusia, myönteisiä kokemuksia!

10 kommenttia:

 1. Toi on kyllä tosi hyvä juttu! Mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä pitkään ollu suunnitteilla! :D

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoselta :p meidän kanit ei kyllä oikein ainakaa vielä oo älynny ton agilityn päälle :D mut jos sais jossai kokeilla/harjoitella ni vois olla ihan hauska juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kuulu tuohon yhdistykseen oleellisesti myöskin kanien virikkeellistäminen ja muu aktivointi, eli jos juuri se agility ei nappaa, niin ehkä jokin muu! :)

   Poista
 3. Ihan mahtava idea! Pitikö sulla olla jotkut luvat tohon tmv.? Vai ihan omatoimisestiko perustit tuon? Olis ihan huippua päästä joskus kaniagilitytapahtumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti vielä joskus pääsetkin ;)! Varsinaisesti mitään lupia ei tarvitse.. Vaan paljon suunnittelua ja aikaa, sekä maksullisen ilmoituksen yhdistysrekisteriin, jossa tarkastetaan, että yhdistys täyttää yhdistyslain säännöt, ja että vastaavanlaista yhdistystä ei vielä ole luotu jne, jne.

   Poista
 4. Tän "luomisessa" on kyllä kiva ollut olla mukana :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea! Mietin tässä, että voisitko joskus tehdä postauksen siitä kun Martti tuli teille, miten sen ensimmäiset päivät sujui ja muuta aiheeseen liittyvää. Olisi kivaa jos onnistuisi :3

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.