torstai 19. toukokuuta 2016

Sitä sun tätä

Iih, nyt jäänyt jo kolme postauskertaa jälkeen.. Noh ei voi mitään. 12pv vietimme Romeon syntymäpäiviä!! Kuusi ihanaa yhteistä vuotta on meillä nyt takana ja toivonmukaan luvassa vielä paljon lisää ikimuistoisia hetkiä!  

Pääkaupunkiseudulla levinnyt virus on tuhonnut suunnitelmani tuoreiden kuivatuksesta. Oli siis tarkoitus kerätä kaneille purtavaa riittävä määrä seuraavalle talvelle, mutta pieleen menee sekin jos niitä kauempaa pitäisi lähteä kaivamaan. Erityisestihän puput kärsivät tästä tilanteesta. Pitkän talven jälkeen on uskomatonta, että joudumme pidättäytymään sisällä, ainakin toistaiseksi. Energiaa noilla riittäisi nyt silmänkantamattomiin, mutta sisällä nyhjääminen aiheuttaa niille vain masennusta ja tappeluita. Tänään sain Marleylta hampaista ja Romeokin on joutunut kärsimään nahistelun ikävistä seurauksista muutamalla naarmulla. (Ei toki sillä, että Marley olisi aina se, joka taistelun aloittaa). Tappeluita syntyy varsinkin silloin, kun olen palannut työharjoittelusta kotiin ja (vaatteiden vaihdonkin jälkeen) tuoksun vieraille eläimille ja kaneille. Marley ei voi sietää muiden pitkäkorvaisten otuksien hajuja. Pitäisi varmaan siis käydä suihkussa aina töiden jälkeen, jotta nuokin episodit saataisiin vähenemään. Tänä kesän en ole vielä kuitenkaan nähnyt tarvetta kanien erottamiseen. Niin pahaksi touhu ei sentään ole edennyt.

Virus sai minutkin masentumaan ja nyt ei vain jotenkin ole jaksanut blogiinkaan panostaa. Ei edes kauniita ulkoilukuvia ole saatavilla. Haikein mielin lopetan tämän lyhyen säälipostauksen video- koosteeseen kanien ulkoilusta ennen kun viruksesta oli saatu tietoa.

6 kommenttia:

 1. Voi ei :( Tosi ikävä toi virus! Toivottavasti Romeota eikä Marleyta jouduta erottamaan toisistaan, ja että ne pääsisivät vielä piankin pihalle pomppimaan ♥ Tsemppiä sulle ja pupusille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon!! Toi virus on kyllä jotain niin syöpää..

   Poista
 2. Voi ei ! toivottavasti noilla ei kumminkaan kauheasti tuota riitaa syntyisi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tänään olivat jo vähän kiltimmin, saa nähdä miten tästä edetään.

   Poista
 3. eli mikä virus selittäisitkö tarkemmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääkauounkiseudulla jyllää tällä hetkellä citykaneja tappava rhd 2 virus. Virus voi tarttua myös lemmikkikaneihin ja leviää suhteellisen helposti.. Virus tappaa muutamassa päivässä. Lisätietoja siitä löytyy facebookin kanit, kanit 2 ryhmästä, sekä eviran sivuilta. Lisäksi siitä on myös uutisoitu kun virus alkoi alkuvaiheessa leviämään.

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.