keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Bojojoing!

Eipä ole paljon luppo aikaa jäänyt työpäivien jälkeen. Tänään, pitkästtä aikaa aurinkoisena päivänä vein palleroiset ulkosalle loikkimaan. Romeo kävi toki tutkailemassa, mutta pienen tuulenvireen alettua se määrätietoisesti tunki syliini reisieni ja kameraa tukevien käsien alle. Siinä se sitten tyytyväisenä istuskeli ja tutkaili, sekä tietysti häiriköi yllätyssuukoilla, sillävälin kun yritin napata meidän vilahtelevasta raitamasusta kuvia! Marley oli siis pitkästä aikaa niin nopealla päällä, että vain yhtä otosta voi sanoa onnistuneeksi ::D Heilahtaneetkin kuvat saattavat joskus olla hauskaa katseltavaa, joten tässäpä näitä:
Lauantaina mennään puotinharjuun kisoihin ja sitä ennen viimeistelen tavaroiden järjestelyprojektini "kanilassa". Ja hei käypääkä ihmeessä kurkkaamassa tätä aloittelevaa eläinblogia. Ulkoasu on hyvin pitkälti minun käsi-alaani. Miksi muiden blogeihin onnistuu, mutta oma aina epäonnistuu ?

5 kommenttia:

 1. On kyllä marleysta paljon vauhtikuvia :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! Voisitko muuten tehä uuden sellasen kanin puuro reseptin missä ois vaikka eri mausteet :) tai joku muu kanille tehtävä resepti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm kanien syntymäpäivien kunniaksi olen ajatellut väsätä "kakkua" heille. Ehkäpä yksi kakkuresepti mahtuu tänne blogiin ;)

   Poista
 3. Nää Marleyn kuvat oli kyllä ihania! Ja Romeo on tosi suloinen pupu, aivan ihana! :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.