perjantai 4. maaliskuuta 2016

Tavoitteita tulevaisuuteen

Lupasin teille tässä postauksessa superspuloisia kanikuvia. Niitä on luvassa ja aika paljonkin! Poseeraamaan ovat päässeet Milan Mini, jade, Oliver sekä hoitopupu Elfy. kaikki omia persooniaan, vaikkei juoksenteleminen innostanut tällä reissulla juuri muita kuin Jadea.

Jade

Useissa blogeissa saattaa vuodenvaihteessa törmätä postaukseen missä luetellaan muutamia tai useampia, isompia, pienempiä, toinen toistaan tarkempia ja omalaatuisempia suunnitelmia, mitä bloggaaja yrittää toteuttaa ja mitä hän odottaa tulevalta vuodelta. Aluksi ajattelin, etten tälläista aijo tehdä, mutta tänään sain inspiraation.Tai ei  se ehkä ihan inspiraatioa ollut vaan pikemminkin pelko, etten kaikkea muista, jollen kirjoita ylös :D!

1. Haluan opettaa marleylle menemään tunnelin ja matalan esteen yli käskystä (vihje sanata). Haluan koittaa osaisiko se valita kumman esteen suorittaa jos käytän vain suutani apuna ohjaamisessa, enkä eleitä. Mahtaakohan onnistaua. Vaatisi varmasti paljon aikaa ja harjoittelua, että se sen oppisi eikä vahingossa valitsisi oikeaa suoritettavaa estettä?

2. Haluan opettaa Marleyn suhtautumaan positiivisemin valjaisiin, siitä puhetta oli aikaisemminkin..

3. Romeon haluaisin opettaa pyörittämään tunnelia ja ehkä jotain muutakin mitä keksin. 

4. Etenkin kesällä olisi kiva päästä lähikisoihin kilpailemaan Marleyn kanssa, vaikeaa ja keskivaikeaa mutkaa. Kavereita on aina mukava nähdä kilpailuissa. Odotan myös innolla ja jännityksellä miten vaikea lähtee Marleylla etenemään vai lähteekö. Vielä jos kanien käsittelyyn kiinnitettäisiin enemmän radoilla huomiota (siitä on ollut paljon puhetta viime aikoina) niin tapahtumisissa olisi varmasti mukava viettää enemmänkin viikonloppuja. 

5. Lisäksi edessä on blogin uudistus.. Tuo "remontissa" banneri on pysynyt pystyssä jo säälittävän kauan aikaa, hirvittää!

6. Blogissa haluaisin nostaa uusia aiheita erilaisiin tutkimuksiin, eläinten oppimiseen, kanien ruokiin ja muihinkin vähän vierasperäisempiin aiheisiin perustuen, toivottavaasi ne kiinnostavat teitäkin.

7.Olen suunnitellut järjestäväni tänä vuonna myös arvonnan tai ehkä kilpailun! Onhan teitä lukijoitakin jo yli 200, enkä edes enempää osaisi toivoa, eikös siinä olisi jo juhlan ainesta.

8. Mukaan mahtunee myös erilaisia videoprojekteja. 

9.Lisäksi minulla on paljon blogin ulkopuoliseen aihepiiriin kuuluvia asioita kuten ystävien tapailua, matkailua, keikkoja, työharjoittelujaksoja..., mitä näitä nyt aina onkaan.

10. Sitten vielä se tämän vuoden varmasti yksi suurimmista kohokohdista. Se joka vaatii paljon aikaa ja suunnittelua, se jota en edes vielä uskalla paljastaa, mutta uskon sen varmasti kiinnostavan erittäin monia lukijoita ja kaniharrastajia, joita tänne joskus sattuu eksymään! Joitakin teitä se jopa jo koskettaa tai ehkä tulee koskettamaan.

tässäpä noita nyt sitten tuli ja ihan listaksi astikkin. Varmasti jotain unohdin ja varmasti keksin joitain uuttakin. mutta nyt niihin kuviin :)!5 kommenttia:

 1. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta erityisesti kohta 10! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Jos olen oikein laskeskellut niin kesä - heinäkuu olisi sen aika sitten ;)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia sulla! Romeo ja marley ovat aivan ihania sydämmen sulattavia söpöläisiä! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kiva blogi, ja lisäks oot tosi hyvä valokuvaaja!
  Käythän kurkkaamassa?
  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.