perjantai 5. helmikuuta 2016

Vielä lumiset maisemat


Maanantaina lumet alkoivat sulamaan täälä jo kovaa vauhtia. Takapihalla näkyy pyöreitä nurmikonläiskiä ja auringon valo hemmotteli meitä silloin lähes iltaan asti. Ehkä on liian aikaista sanoa kevään tulleen, mutta sitä ainakin innolla odotellaan! 


Kanit ovat teettäneet minulle enemmän työtä, kun aurinko on uskaltautunut näkyillä vähän enemmän. On se jännä miten paljon luonnonvalo vaikuttaa noihin! Ainakin meidä kaksikosta on tullut vilkkaimpia ja välillä tuntuu, että niiltä korvat olisivat tippuneet, kun kutsuhuutoihin tai kieltoihin ei 
vastata minkäänlaisin elein tai äänin. Marleykin vain hölköttelee tyytyväisenä pitkin taloa välillä korvia, toisinaan häntää pöristellen. Nähdäänkö kohta taas iiiloisia iloloikkia vehreillä kesälaitumilla? ja miten käy tämän vuoden estekaudelle? Täytyy myöntää, että sitä kaikkea tuli ikävä, kun lueskelin muiden estekisakauden aloittaneiden blogeja. Marleyn kanssa ajattelimme käydä ainakin tulevissa puotinharjun ulkokilpailuissa, jos esteet lähtevät pitkän tauon jälkeen sujumaan tarpeeksi hyvin. Niitä ennen luvassa on kuitenkin sisällä pidettäviä kilpailuja. Jos jokin niistä suhteellisen lähelle osuu, voisin harkita sielä poikkeamista.. Aina on kuitenkin suuri arvoitus liikkuuko kanini radalla ollenkaan vaiko ei, joten ehkä sen suhteen olisi järkevämpää vain sinnitellä kesään asti. Marley aloittaisi tämän vuoden kisakauden vaikeassa suorassa sekä keskivaikeassa mutkassa. Niistä ei enää juuri ylemmäksi edetä, joten tämä vuosi saattaa jäädä viimeiseksi kaudeksemme, ennen pidempää taukoa, huh! Ajatus tutuu hieman kummalliselta, sillä onhan tuo kiva harrastus ollut, vaikka monia huonoja puoliakin löytyy. Ehkä en kuitenkaan ihan ilman harrastuksia seuraavanavuonnakaan jää ;)..

Nyt kotona on kuitenkin tarkoitus aloittaa esteitä ja kaikkea muuta kivaa, kunhan loputkin lumet sulavat ja kiireet hellittävät! Julkaisen nyt tässä samalla edellispäivien kuvia, joissa Romeo ja Marley poseeraavat lumisissa maisemissa, ulkoilun yhteydessä. Sanokaa ihmeessä omat suosikkinne! 11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitämme, tänävuonna nämä ovatkin onnistuneet vähän paremmin :)

   Poista
 2. Parhaat kuvat:7,6,8 ja 10. Kaikki oli kyllä kivoja!�� Kuinka suuri se sun kanien entinen tehdashäkki oli?��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Ei meidän kaneilla varsinaisesti sellaista ole ollut, paitsi Romeolla alku aikoina muutaman kuukauden sellainen perus 120cm, jonka luukku oli aina auki. Seuraava "häkki" olikin sitten kompostikehikoista rakennettu.

   Poista
 3. Milloin seuraavaa postausta tulisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveä kiirus taas ollut :( Yritän kuitenkin ehtiä nyt lomalla jotain postaamaan..

   Poista
 4. Millon tulee uutta postausta ja sulla on kaikki esteet myyty! :D Aattelin jos tulis jossain vaiheessa lisää myyntiin niin voisin harkita ostoa. Jos tulee joku ihan mihin ihastun. :D sillä teen itsekkin esteitä kotona nyt niin kävin kattoo ni sulla ei ollu enää mitään jäljellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa noista esteistä sanoa.. Niitä kun sattuu aina ihan randomisti tulemaan... Postausehdotuksesi kuitenkin otetta avoimin mielin vastaan :)

   Poista
 5. Hei tota huomasin juuri että sulla on esteitä myynnissä ja kaikki on myyty niin ajattelin että jos jaksaisit tehdä lisää niin voin harkita ostoa! Jos tulee joku tosi mun tyylii ni sit ehkä! :) Ja ois kiva jos tekisit postauksen missä tulisi ohjeet jonku esteen tekemiseen. Itse teen esteitä kesäksi, mutta en laita myyntiin!

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.