tiistai 5. tammikuuta 2016

Vuoden saamme taas aloittaa!

Mulla loppui loma jo maanantaihin. Se ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen sujui kyllä ihan riemulla, kun vasta kymmenneltä aloitimme. Tämä toinen oli päivältään taas aivan toisenlaista luokkaa. Ensinäkin heräsin myöhässä, joten jouduin ajoittamaan itseni seuraavaan junaan. Sitten junakin oli myöhässä ja lopulta, teknisten ongelmien vuoksi, siitä ei kuulunut enää ollenkaan. Seuraavaan junaan pääsin vasta tunnin odotuksen jälkeen asemalla. Onneksi mukanani oli puhelimen laturi, sillä aika ilman sitä olisi käynyt toodella pitäksi. Pienillä aamupalaostoksilla piti myöskin käydä, ettei nälkä päässyt enää yllättämään. 

Kanit puolestaan riemastuivat kouluni alkamista. Marley etenkin on mielissään päästessään taas normaaliin "arki aikaan" suorittamaan aamuspurttinsa meidän olohuneesta yläkertaan ja taikisin. Olin kuitenkin todella iloinen, että neiti on osannut näinä kertoina itsenäisesti jäädä omaan huoneeseen makoilemaan, ettei minun enää aamulla, ennen lähtöä ole tarvinnut sitä erikseen alkaa houkuttelemaan. Kutsusta se juoksee kyllä aina luokse. Varsinkin jos aamupala on vielä saamatta, ei kahdesti tarvitse käskeä. Kyllä se kuitenkin tietää, että vaikka palkkiona onkin makoisa makupala, sen jälkeen ei pääse enää vapaana rellestämään. Siksi sitä on aikaisemmin saanut enemmän houkutella ja odotella pidemmän aikaa sen matelua, surkean näköisenä, takaisin omille kotikulmille. 

Käytiin kanien kanssa viimitteeksi ulkona, kun pakkasta oli nelisen astetta. Nyt ei tulisi kuulonkaan mennä tuonne hyiseen ulkoilemaan!

Tää on kyllä ollu jo pitkään niiin lempi paikka!

Meidän loppuloma meni remontoidessa. Seinille tuli uutta maalipintaa ja samalla pieniä yksityiskohtia, joita tulen hankkimaan paremmalla ajalla vähän enemmänkin. Uusi väri antoi pehmeyttä ja puhtautta. Pitääkin päivittää  tuo`näin meillä´ sivu uudelleen. Päivitystä kaipaa kyllä moni muukin asia, joten saa nähdä minne asti, ennen sitä ehditään matkata. Yritän muuten seuraavalle kerralle koota sen naksu postauksen jatko-osion (naksutinkoulutus 2, "Miten naksutinkoulutus aloitetaan). 

Miten teidän lomanne sujui? Ajattelin aluksi, että vuoden 2016 ensimmäinen postaus tulisi olemaan enemmänkin loma fiiliksiä, hyviä muistoja sekä innostunut startti vuodelle, mutta nyt en sellaiseen vain kyennyt. Pakkanenkin kiristää ulkona niin kovasti, ettei tänään, juuri nyt huvittaisi positiivistella ihan hirveästi. Mutta pakko tähän loppuun on kuitenkin sanoa, että tästä vuodesta tulee paras. Ikimuistoinen, vuosi 2016. Me teemme siitä parhaimman, emmekä anna itsemme synkistellä liioin. Tänä vuonna.. juuri nyt, on sen aika! Hyviä lomapäiviä niille, joilla sitä vielä on! :)10 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihana tuo viimenen kuva :3

  VastaaPoista
 2. Romeo ja Marley on niin sulosia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan nuo oikeita maailman parantajia!

   Poista
 3. Kiva postaus! Jonkin verran oli kirjoitusvirheitä, mutta ei se kauheasti haitannut. :')Ihana tuo viimeinen kuva! Ja muutkin kuvat oli tosi hienoja. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, korjailen paremmalla ajalla :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Tuo viimeinen kuva on niin ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puput kyllä niin pitävät tuosta mökistä, kiitäme!

   Poista
 5. Tykkään tälläisistä postauksista! ♥

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.