torstai 15. lokakuuta 2015

Syksyinen kuvapostaus

Syyslomalla on ollut kyllä todella mukaisat ilmat ja senpä vuoksi vietimme muutamat peräkkäiset päivät nassukoiden kanssa ulkosalla. Kameraan tuli otoksia, ehkä vhähän liikaakin, joten niiden voimilla jatketaan eteenpäin varmaankin myös seuraavat postaukset.
Romeo nautti ulkoilemisesta, vaikka tiiraileminen portinluota ei meinannut millään loppua. Romeolla on tapana haluta sisälle muutaman minuutin jälkeen, jonka vuoksi se juoksee aina portille, jos joku ihminen siitä sattuu ohitse kävelemään. Kyllä se iloloikkaakin hypii aina sisäänpääsy-yrityksien välillä, mutta tämä pupu pitäisi vielä vapaamuotoisemmasta ulkoilemisesta sisä-ja ulkotilojen välillä.
Marley rallitteli mallikkaasti rapisevien lehtien päällä. Niissä oli hauskaa kierähdellä ja maistellakkin, hänen mielestään.

Loma alkaa lähestyä loppuuaan ja aivan liian nopeasti. Minulle on noussut pintaan hieman kuumeisempi olotila, joka ei yhtään tätä lopun lähestymisen haikeutta yhtään helpota. Päässä heittää ja kurkkuakin koskee.. Onneksi yöllä ei tule kylmä, kun on kaksi (tai ainakin yksi) lämpöpatteri kainalossa! :)

Antilooppilauma vauhdissa :)
"Tähän on niin hyvä nukahtaa" 
"Jos vaan joku lakkaisi kuvaamasta mun lepohetkiäni"
 Eilen sisustelin huonettani jälleen uuteen uskoon. Seuraavassa postauksessa saatte kuulla siitä ja ehkä eräästä toisestakin lisää ;)

9 kommenttia:

 1. Nuo kaksi alimmasta kuvaa ja niiden kuva tekstit teki kyllä hyvää tälle aamulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuvapostaus! :3 Ja suloiset puput! ;3
  Linkitin sun blogin. :') http://blogaboutmyrabbit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Meillä vasta alkoi syysloma...;) Kauniita kuvia!:')

  VastaaPoista
 4. Haastoin sut mukaan Onni on..- haasteeseen! :) http://origamirabbits.blogspot.fi/2015/10/157-onni-on-haaste.html

  VastaaPoista
 5. Mistä olet ostanut kanien häkki homman ne aidat? (Sisällä)??

  VastaaPoista
 6. Mahtavia syksyn värejä, saa kaneista niin kivoja kuvia niiden keskellä! Meidän pihaan ei näin syksyllä/talvella aurinko juurikaan paista, joten myöskään lehtipuihin ei tule varsinaista ruskaa pahemmin - muuttuvat siis vihreästä yleensä suoraan ruskeaksi. Ei kiva.. :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.