lauantai 3. lokakuuta 2015

Muutama syksyinenkin


Pakko myöntää, että vaikken oikeasti ole syyskauden fani niin siltikin olen pitänyt näistä viimeviikon ilmoista. Ulkona on ollut kuivaa, sopivan viileää ja moniväristä. Ensimmäiset aamu-ja viimeiset iltasäteet ovat kaikista parhaimpia, vaikken mitään hehkeitä kuvia niihin nähden ole saanut vielä kuvattua. 


Vasta muutama päivä sitten vein kaneja kunnolla pitkästä aikaan ulos. Molemmat nauttivat siitä kovasti, eikä viimakaan haitannut niiden menoa. Kasvattaahan tuo kaksikko talviturkkia jo nopeaan tahtiin! Enää muutama viikko (tai vähemmän) niin pääsen taas "pupu trimmauksessa" vauhtiin, kun vanhaa karvaa alkaa pöllyämään uuden tilalle. 

Marley ulkoili tuttuun ninjamaiseen tapaansa, eli juosten spurtteja ja hyppien ninja loikkia. Romeo ei spurttaillut vaan painotti toimintansa pienempiin kaurismaisiin loikkiin. Kaikista ihaninta oli, kuitenkin kun herra juoksi monet kerrat täyttä vauhtia mammansa syliin tarkistamaan, että kaikki on varmasti hyvin! <3 

Hyvää syksyn alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Erittäin kauniita nuo syksyisten lehtien kanssa otetut kuvat!
    Meillä muut kanit asuu kanilassa, mutta seitsemän kanin lauma vielä ulkosalla, kun on ollut niin mukavat ilmat. Saa nähdä milloin siirtyy jengi sisätiloihin - eli milloin alkaa halla.

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.