maanantai 5. lokakuuta 2015

Kirvainen keli (kilpailupostaus)

Nyt on luvassa todennäköisesti tämän vuoden viimeinen (tai ainakin yksi viimeisimmistä) kisapostauksista! Tuttuun tapaan kilpailupaikkana toimi siis Puotinharjun hiekkakenttä. Marleyn mielestä tämä on kaikista mieluisin kisapaikka ja hyvä niin, sillä sielä järjestetään kesällä monia kilpailuja, joihin me pääsemme sen hyvän sijainnin takia osallisiksi.


Kylläpä sitä nyt ollaan niin ammattilaisia että huhhuh :`D
Lauantaina keli oli mainio, kuten treenipäivä kokonaisuudessaankin, mikäli mahdottomiksi osoittautuneita kirvalaumoja ei lasketa! Porukkaa oli vähän ja päivä sujui kertaakaan pitkästymättä. Meidän tyttö pupu kilpaili ensimmäistä kertaa luokassa: vaikea suora ja siksi minuakin jännittikin tavallista enemmän. Ensimmäinen kierros meni kuitenkin hyvin vain neljällä virheellä, joista kaksi oli selkeästi minun mokia. Radalla jännitys tosin katosi, kun huomasin kanin liikkuvan tuttuun tapaan ja maaliin päästyämme ei jännittämisen aihetta enää ollut, Marley oli tehnyt omistajansa silmissä itsensä jo niin taitavaksi. Toinen kierros menikin sitten vielä odotettua paremmin, todella hienosti vain kahdella virheellä! Olen ihan tajuttoman ylpeä pupustamme, enkä osaa ymmärtää miten paljon yksi kani on voinutkaan kehittyä ja yllättää minua ja varmasti joitain muitakin. Kyllä Marley oli Puotinharjussa huomannut radan muuttuneen normaalia haastavemmaksi, josta seurasi esteen ohi juoksemista tai muita pieniä hyppäämisaluttomuuden merkkejä, joita neidillä ei keskivaikeassa luokassa yleensä ollut tapana toteuttaa. Myöskin äänekkäät lentokoneet olivat kiusanamme.

Alla video Neidin molemmista kierroksista. Älkää kiinnittäkö musiiikkiin turhan suurta huomiota, valitsin sen ensimmäisten ehdokkaiden joukosta. 
Vaikeasta luokasta meillä ei ole vielä ollenkaan kuvasaldoa, joten hyödynsin koristeeksi näitä muutamia vanhoja estekuvia.Niinkuin osa teistä jo varmaan huomaskin, banneri on kokemut muutoksen, mutta vain väli-aikaisesti. Tarkoituksenani on uudistaa blogi kokonaan uuteen uskoon, mutta siihen asti tämä saa luvan kelvata! 4 kommenttia:

  1. Tosi taitava Market! ♡! Tää ei liity tähä mutta jos on kaks tyttö kania toinen on karkuteillä 1kk ja kun se saadaan kiinni niin se joka ei ollut karkuteillä eli Nuppu niin se puolustaa häkkiään siskoni kanilta joka saatiin tänään kiinni! Onko se normaalia mitä pitäisi tehdä?

    VastaaPoista
  2. Marley on kyllä taitava♥♡! Tämä ei kuulu tähän mutta voitko silti neuvoa? Minulla on Nuppu niminen kani ja minun siskollani on Lady niminen kani . Kerran Lady pääsi karkuun niin se oli karussa 1kk ja tänään saimme sen kiinni ja kun laitoimme sen häkkiin niin alkoi tappelu Nuppu rupesi puolustamaan häkkiä joka oli ollut 1kk sen iki oma. Mitä mieltä sinä olet mitä pitäisi tehdä?

    VastaaPoista
  3. Onpa Marley taitava♡♥!

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.