sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Blogin pyörittäminen jatkuu jälleen syksyisien kuvien merkeissä. Noita vähän huonolaatuisempia kuviaihan on kertynyt minulle riittämiin.. Ehkäpä tuosta johtuen, jos vain ilmat enää mitenkään saalivat, niin mieleni tekisi vielä ainakin yhden kerran pistää kamat kasaan ja kuvata kaneja vielä viimeiset hetket, syksyn kauniissa väreissä ja maisemissa. Saa kuitenkin nähdä toteutuuko tämä pienimuotoinen aatteeni, sillä kauniit ulkoilukelit taisivat juuri vilistää silmiemme ohi. Ainakin tänään ulkona oli niiin masentava ilma, että mieleni tekisi vaipua horrokseen (eli netfliksin ja kanien luo, lämpöisen peiton alle käpertyneenä). Kellään samanlaisia fiiliksiä?

Pupujen karvanvaihto jatkuu yhä.. Se tietysti hieman harmittaa, sillä meillä se tarkoittaa sitä, että kanien suolistoon menee usein liikaa karvaa joka aiheuttaa ketjupapanaa ja pahimmassa tapauksessa suolistotukoksia. Siihen asti meillä ei onneksi vielä olla edetty. Harjaamisella ja ananas"mehulla" olaan saatu pidettyä karvat suhteellisen kurissa. Siitäkin huolimatta molemmat ovat menneet apaattisempaan kuntoon. Mitään hälyttäviä merkkejä ei ole näkynyt, vain väsyneisyyttä on lisääntynyt. Romeo ja Marley eivät jaksa juosta alakerrassa enää yhtä ahkerasti, kuin kuukausi sitten. Marley ei enää spurttaile joka aamu, vaan jää mielummin pöydän tai sohvan alle makoilemaan, pikaisen kierroksensa jälkeen. Romeo ei alakerrassa yhtä hyvin viihdy, joten sen löydänkin usein yläkerrasta torkkumasta. Olen kuitenkin aika varma, että valomäärän nopea vähentyminen on saanut tämän energiatason laskemaan myöskin kaneillan ja suurin osa "apaattisuudesta" johtunee siitä. Karvanvaihtokaudessa on kutenkin se hyvä puoli, että usein lopputuloksena on miellyttävän ja "puhtaan" näköinen kani. Ainakin Romeo edustaa tällähetkellä enemmän omaa väriään :D.

Tänään kilpailimme Marleyn kanssa puotinharjussa vaikealla suoralla. Tällä kertaa ei menty radalla yhtä hyvin kuin viimeksi, mutta eipä se meitä lannista. Sääkin oli niin masentava, etteä neljän virheen rata oli meille ihan riittävä saavutus :) Muutkaan puput eivät mielestäni olleet tänään kovin vireessä, mutta eihän sitä aina voi ollakkaan.

6 kommenttia:

  1. Ihanat puput :3 Mullakin välillä semmosia fiiliksiä, että tekis vaa mieli makoilla sängyssä lämpimän peiton alla. :')

    VastaaPoista
  2. E-i-k-ä ! :3 Aivan ihania! Käyhän vilkaisemassa mun blogi (www.bunnycalledpeppi.blogspot.fi) :)

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.