maanantai 24. elokuuta 2015

PIkapostaus arjesta ja sen hurmureista.

Mitä pidemmäksi aikaa olen jättänyt blogin kirjoittamisen, sitä haastavemmaksi se on aina muuttunut. Kerrottavaa on kertynyt niin paljon, ettei tiedä mistä olisi hyvä aloittaa tai mihin olen postauksissani viimeksi edes jäänyt. Tiivistettynä asiaa on kuitenkin vähän. Sama virsi soi siis jäleen:  Koulu, kisat ja kaikki muut askareet ovat rajoittaneet tietokoneen käyttöäni, vaikka niin on ehkä vaihteeksi ihan hyväkin. Omista kuulumisistani senverran, että koulu on lähtenyt todella kivasti käyntiin! Mielenkiintoiset tunnit, kiva ympäristö ja mukavat ihmiset ovat saaneet minut viihtymään. 

Kanit ovat myöskin alkaneet sopeutua arkeen, vaikka niiden tarpeiden mukainen aktivointi tuntuukin joskus työläämmältä, kuin ehkä pitäisi! Koulupäiväni ovat kuitenkin "joustavia" jonka takia päivät loppuvat yleensä aikaisin, joka on kanien (ja minun mielestä) todella mukavaa. Arjen helpottamiseksi olen luonut muutamia rutiineja, jotka ovet helpottaneet elämäämme entisestään.

Romeon pitkä ja tuskallinen karvanlähtö on vihdoin saatu päätökseen! Puput ovat nauttineet ulkoilusta aina sään mukaan, mutta myöskin sisällä olemme löhöilleet paljon yhdessä. Marley on ennättänyt tässä välin kisaamaan: Korsossa, sekä puotinharjussa. Korsossa parempi kierros kv suoralta oli kahden virheen rata (taitaa olla melkein aina näin paitsi, puotinharjun kilpailuissa ;D). puotinharjussa kisasimmekin pitkästä aikaa mutkalla radalla. Ensimmäinen kierros menitiin rämistellen monella virheellä, mutta toinen ennätettiin maaliin vain yhdellä! Kilpailuradasta ei videointi ollut onnistunut, niin menimme radan sitten vielä kolmannen kerran harjoituksen ja videon vuoksi. Sen neiti menikin puhtaasti ja kivalla vauhdilla, vaikka ympäristö säikyttelikin kania enemmän kuin yleensä.
Vieralilevana tähtenä luonamme kävi myöskin Pupu niminen pupu, joka nautti suuresti ulko-aitauksessa loikkimisesta! (C) Juulia
Keskivaikea mutka: Puotinharju 23.8.2015


Romeon kanssa agility treeniä ulkona:

6 kommenttia:

 1. Missä koulussa oot? :) meille tuli tänä iltana toinen kani ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän sen vielä salaisuutena ;) Onnea uudesta perheenjäsenestä!! 👏🏻❤️

   Poista
 2. Mainitsin blogiasi blogissani. Jos kiinostaa misä mielessä niin adoptoidutkorvat.blogspot.fi

  Ja taas kerran kauniita kuvia! Sekä mukavan pituinen ja tiivistetty postaus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos maininnasta, käyn ehdottomasti kattomassa! 💕

  VastaaPoista
 4. Mikä sun sähköposti on? Jos voisin laittaa viestiä ongelmaani liittyen (kaniini siis) ja jos osaisit jotenkin auttaa :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.