maanantai 3. elokuuta 2015

Kolmet kilpailut


(C) Katriona A
SM-kilpailut olivat suurenmoiset, niinkuin arvata saattoikin. En kuitenkaan jaksa mennä yksityiskohtiin, sillä niiden kirjoittaminen kävisi aivan liian tuskalliseksi, ehkäpä tylsäksikin, kun kisapostauksia on lueskeltavana yleensä muutenkin runsaasti.  Viikonloppu oli kuitenkin rankka, mutta ihana. Milalla yöpyminen oli paljon suuremmoisempaa kuin edes kuvittelin, kiitos yösijasta ihana! ;) Automatkat olivatkin sitten mielenkiintoisempia, mutta onnistuimme nipinnapin välttämään kuoliot, kun auto oltiin pakattu täpötäyteen!  Takaisin tulomatka oli sensijaan rennompi, vaikkei sekään valtaisan tilaa antava ollut.
Ennen SM- kilpailuja yöpymis suunnitelmat (ja kyydityksetkin) ehtivät muuttua moonta monta (ja vielä kerran) monta kertaa. Ja niin ne muuttuivat vielä kilpailupaikallakin. Nukkumapaikakseni sijoittui sitten pukukopin kova ja pölyinen penkki, puolikkaalla makuu-alustalla. Itse sain ihan mukavan asennon ja untakin olisi tullut varmasti tarpeeksi (jollemme yöllä olisi valvoneet). Muilla ei unensaanti onnistunut niin hyvin, mutta eihän paikka ollut lähelläkään ihanteita. Jälkeenpäin ajateltuna, teltassa olisi varmasti ollut parempi..

Katriona A
Sää oli lauantaina hyvä, ja pilvinen. Lauantaina Marley hyppi helppoa mutkaa (molemmat kierrokset yhdellä virheellä). Nyt on siis virallisesti klassauduttu kv mutkaan.
Sunnuntaina sää oli sitten huonompi, mutta ainakin Marley näytti olenvan tyytyväinen hänen lukaali komppari/pressu/viltti/pehmike/heinä/viltti viritelmässään. Keskivaikean suoran paremman kierroksen  kani hyppi kahden virheen radalla. Sekin virhe aivan tyhmä, mutten voi kuitenkaan valittaa, sillä neiti tsemppasi koko viikonlopun niin hirmuisen hyvin!
Pituudessa Marley hyppäsi 140cm Hyvin sekin, ensikertalaiselta, rankan viiknlopun jälkeen.
SM-kilpailuihin oltiin selvästi panostettu ja se näkyi! Hienot kilpailut ne olivatkin ja kaikilla tuntui olevan hyvä henki mukana. Sponsoreitakin oli ja toivottavasti on taas ensivuonnakin.

Katriona A
Viikko SM-kilpailujen jälkeen Marley pomppi sipoon kilpailuissa keskivaikeaa ja pituutta. Näistä pikkukisoista ei jäänyt kaikista mukavin fiilis, mutta ainakin sain ihastella kauniita pupuja (etenkin yhtä tiettyä lapsosta). Meidän rata mentiin kivasti, mutta edelleen kahden virheen kirouksella. Virheet tulivat femmanista ja sen jälkeisestä pystystä, jonka tyttö potkaisi tahalteen, menetettyään fiiliksen femmanilla epäonnistuttuaan. Onneksi loppurata meni puhtaasti, niin kanille ei jäänyt harmitteleva fiilis.

Karkki L
Sitten lepäiltiin eliittisuoran ajan pituushyppyä varten. Siinä tyttö hyppäsi oman ennätyksensä (170cm)! Enpä oikein usko, että tältä kanilta enää hirmuisesti enempää ponnua pituuteen lähtisi, joten emme varmaan sitä enää kisaile, ehkä kokeilemme silloin tällöin, mutta tällä hetkellä kaikki Marleyn radat ovat riittäneet minulle aivan mainiost, niinkuin ne aina tulevat riittämäänkin.

Lopuksi saatte vielä kuulla kaikista onnistuneimmista puotinharjun kilpailuista!
Marleylle paikka on jo varmaan niin tuttu, että hyppiminen sielä on jotenkin helpompaa. Ensimmäinen kv suora rata mentiin (Marleylle vaikeista esteistä huolimatta) vain yhdellä virheellä! Kun yleensä kani haluaa "tutusta" rataan huolella. Siitä saimme kuitenkin toisen klassauksen, joten paineita toiselle kierrokselle ei ollut yhtään. Sen kani juoksi LUJAA vauhtia, vielä maaliin asti kiihdytten. Radan se pinkaisi yhdellä virheellä (11 seunnissa). Olin niin ylpeä tytöstä pelkästään jo ensimmäisestä kierroksesta (Joka oltaisiin menty varmaan puhtaasti jos olisin korjannut kanin yhdelle esteelle.. 


Nyt on lomaa enää seitsämän päivää jäljellä! Tuntuu aivan kamalalta.. Pyrin tietenkin pitämään blogini mahdollisimman päivitettynä, mutta mitään en voi luvata. Istagramista voi sitten seurata pienempiä "tapahtumia" kanien arjesta.

13 kommenttia:

 1. Tykkään mun kommenteist tos videol XDDDD Marley on niiiiiin upee!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiiiiiiiiiin onkin!! Ja hei, ei videoo ilman ääntä 😏

   Poista
 2. Voi että on mennyt hienosti Marleylla! Onnea klassaantumisesta!:) Mulla alkaa koulu onneksi vasta 12.8 mutta me asutaankin ihan eri suunnalla.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!! :)) Onnea kouluun!

   Poista
 3. Hyvä Marley! Hienosti hypätty. :') Mulla alkaa koulu 11.8.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Marley kiittää. Onnea ja menestystä koulun alkuun!

   Poista
 4. Hieno tyttö! Korjaa kirjoitusvirheitä, häiritsee yllättävän paljon lukemista monet virheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme! Yritän olla tarkempi ensikerralla, ja korjaan tätä tekstiä myös, kunhan aikaa riittää :)

   Poista
 5. Hienosti meni!! Osaisitko kertoa voinko osallistua kanini kanssa keskivaikeaan suoraan 15.08 jyväskylässä? Jos se on hypännyt kv mutkaa, mutta sen kanssa ei ole hypitty aikoihin. Ja saan sen vasta tällä viikolla. Enkä ole vielä kokenut kisaaja. Niin olisiko mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Se riippuu ihan siitä onko kani klassautunu kv suoraan (onko kanilla helposta suorasta kolme 0 tai 1 virheen rataa virallisista kilpailuista. Jos on, kani voi kilpailla keskivaikeassa luokassa. Huomaathan että yhdestä kilpailusta kani voi saada vain yhden klassauksen (vaikka menisikin molemmat kierrokset puhtaasti). Kusy siis edelliseltä omistajalta kanin klassaustilanne tai old yhteydessä suomen estekanit ry:hyn niin selvitätte yhdessä missä luokassa kanisi saa virallisesti kilpailla, hyppy iloa :)

   Poista
 6. Haastoin sinut liebster award haasteeseen! Lisää haasteesta blogissani http://www.annikakiikala.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Oletko tulossa 15.8.2015. Jyväskylään??
  Voitko käydä blogissasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tulossa Juväskylään, turhan kaukana. :)

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.