torstai 16. heinäkuuta 2015

Puotinharju 11-12.7


Jälleen luvassa kisapostausta, niinkuin monessa muussakin kaniblogissa tällähetkellä. Kilpailut olivat kaksipäiväiset ja ne vietettiin perinteisellä kilpailupaikalla puotinharjussa. Ensimmäisenä päivänä (lauantaina) minulla oli mukana kaksi kania. Rousku, sekä Marley. Molemmat hyppivät helpossa mutkassa. kisapaikalle lähdettiin hyvissä ajoin, ennen omaa luokkaa ja mukaan olin pakannut kaiken tarvittavan, kuten yleensäkkin. Sää oli molempina kilpailupäivinä mitä mainioin, tai ainakin meidän kilpailu-ajallamme.

Ensimmäisenä hyppyvuorossa oli Marley. Tämä neiti osaa aina yllättää. Muutama viikko sitten se hyppi samassa kilpailupaikassa kv mutkan vain yhdellä virheellä ja vielä hyvässä vauhdissakin. Lauantaina neiti ei  sitten vain enää osannutkaan ymmärtää matalempia esteitä ja näin ollen hän suoriutuikin sitten kahdella virheellä molemmilta kierroksilta, varmasta ohjauksesta huolimatta. Hassu jänö. Toivottavasti saadaan se viimeinen klassaus sitten seuraavista: joko Maskun SM kisoista (jonne ehkä pääsen) tai Sipoon kilpailuista.  Pahoittelut videoiden huonosta laadusta...

 Marley                                                               Rouskun toinen kierros (vidoe katkesi välissä)

Myöskin hoitopupu Rousku oli mukana ensimmäisissä kilpailuissaan! Vaikka ajattelinkin Rouskun "sähläävän" uudessa paikassa, niin ei kuitenkaan käynyt, sillä jo lämmittelyradalla selvisi, että esteet sujuvat leikiten. Niin Rousku sitten vain hyppi ensimmäisen kierroksen yhdellä virheellä ja toisen täysin puhtaasti! Hieno poika. Vaikka keskittyminen hieman rajoittikin vauhtia, Rouskun suoritus riitti kuitenkin toiseen sijaan.


Sunnuntaina mukaan lähti jälleen kaksi kania, mutta vain yksi kilpailuradoille. Rousku nimittäin noudettiin kilpailupaikalta tavaroineen, joka kyllä hieman harmittaa, sillä tämä kani oli osannut olla todella ihana ja sosiaallinen poika, niin tietysti pieni "kutina" sen lähdöstä jäi. Nyt sillä on kuitenkin mukavempaa sen oman perheen seurassa ja kuka tietää, ehkäpä törmäämme vielä heihin kilpailuradoilla! :)

Marley oli kuitenkin se kani joka pääsi tuona päivänä keskivaikean suoran armoille. Sunnuntaina saavuimme kilpailupaikalle hieman lian myöhään, sillä pupun lämmittelyvuoro oli juuri alkanut, kun saavuimme "parkkipaikalle". Ehkäpä tästäkin syystä ensimmäinen kierros mentiin seitsämällä virheellä, mutta nopealla radalla. Ensimmäisellä kierroksella en päättänyt kania muuta kuin kryssetille korjailla, sillä juostahan se kani tahtoi. Marleylla on muutenkin aina tapana ensimmäinen kierros tutstua rataan huolella ;) Arvostelu luokka oli A, joten miksen sitä sitten "sallisi".
Toisella kierroksella Marley sitten yllätti ohjaajan ja muutamat muutkin yhden virheen radallaan, Hieno pupu ja iso tsemppaus jälleen. Tällä radalla nappasimme 8. sijan. 

Ensimmäinen kierros, toinen kierros.


3 kommenttia:

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.