lauantai 13. kesäkuuta 2015

Puotinharju 13.6 Sekä maailman onnellisin jänö!


Ehdinpäs vielä pikaisesti koneelle kirjoittamaan todella lyhyen kilpailupostauksen sekä kertomaan kanien kuulumisia. Huomenna on paljon tehtävää mm. kanien vienti mummolaan hoitoon. Siinä vierähtääkin helposti seitsämän tuntia matkoihin kun 3,5h on tuo reitti noin per suunta. Lisäki on vielä paljon pakattavaa, sekä valmisteltavaa Japanin matkaa varten!

Perjantaina Siiri tuli meille yökyläilemään Daimskin kanssa. Kaikki sujui oikein mukavasti, vaikka ilta venyikin vähän pitkäksi. Daimikin pääsi juoksentelemaan ulko"tarhaamme" tyytyväisin mielin. 
Lauantai aamuna heräilimmekin jo hyvissä ajoin. Puotiharjua kohti starttasimme n. 9.45. Paikanpäällä näkyikin jo tuttuja tuttavuksia jälleen pitkästä aikaa. Päivä oli aurinkoinen, muttei liian paahtava. Itse olin perjantai illan sekä vielä lauantaina kipeänä. 


Sitten kanin suorituksiin. Arvosteluluokka oli C ja vaikka pahoin pelkäsin, ettemme pääsisi Marleyn kanssa toiselle kierrokselle, niin niin ei kuitenkaan käynyt. Ensimmäinen kierros mentiin hyvällä vauhdilla ja itsevarmuudella viidellä virheellä. Virheet eivät olleet suoranaisia "sähläysvirheitä" tai puomien potkimisia, vaan kenties alku kankeutta, vaikka vauhtia jänöllä olikin mukavasti. Viidellä virheellä pääsimme sitten kokeilemaan toista kierrosta, josta olin todella innoissani! Vaikkemme ehtineet lämmitelläkkään (sillä olin missanut kuulutukset) Marley pomppi hienolla vauhdilla vain yhden virheen radan! Tyttö ei edes tohtinut säntäillä vääriin suuntiin tms, joka oli huomattavaa kehitystä aijempiin mutkaratoihin, missä neiti ei ole oikein koskaan pärjännyt. Nyt on siis kv mutkan klassaustili avattu Marleylla! Hieno neiti. Ratavideon laitan blogiinikin heti kunhan sen saan käsiini, onneksi ystävälliset kilpailijat olivat tallentaneet radan videolle, vaikken erikseen ollut edes kerinnyt pyytää :) Sijoille emme uskoakseni päässeet, sillä monet kanit loikkivat tänään erittäin hienosti! Sen näen kuitenkin myöhemmin netistä. Jouduin lähtemään kisoista jo niin aikaisin pakkailemaan ja lepäilemään. 

(C) Karkki L

(C) Karkki L

(C) Karkki L

Mutta missä on maailman onnellisin jänö? Kissan ja koiran piirteitä omaava Romeo oli tänään erittäin innoissaan ilta-ulkoilustamme "tarhassa". Jopa enemmän kuin Marley. Heti ulos päästyään se pomppi vimmatusti iloisia loikkia sekä kierähteli mullassa (kaivamassaan kuopassa), vaikka se on tältä pupulta todella harvinaista ulkona. lisäksi se tietysti myös rallitteli ja pomppi syliin. Silloin tiesin sen olevan maailman onnellisin kani, ainakin sillä hetkellä. Ja varmaan vieläkin, kun kani köllöttelee vierelläni kerjäten rapsutuksia työntämällä päätään kirjoituskäteni alle.


Palaillaan "lomani" jälkeen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.