Sivut

torstai 11. kesäkuuta 2015

Dublinin eläintarhassa

No huh! Nyt on sekin reissu ohi. Matka meni kaupunkia kierrellessä ja shoppaillessa (perus kaupunki loma siis..) Kävimme kuitenkin vierailemassa Dublinin eläintarhassa. Ja siitä tämä postaus pää-asiassa kertookin, sillä haluan ehdottomasti jakaa joitakin mielestäni onnistuneita kuvia teidän kanssanne.
Matka meni kokonaisuudessaan hyvin, enkä ala kertomaan teille siitä sen tarkemmin, pitäähän tilaa jättää myöskin kanien kuulumisile, eikö vain?
Reippaasti siis kuviin: Tuon ensimmäisen tosin nappasin ikkunastamme, ennen lentokentälle lähtöä.
(C) Juulia.W
Lentokoneesta seurasimme paluu iltana upeaa auringon askua!
(C) Juulia.W


Lisää eläintarha kuvia saatte nähdä myöskin seuraavassa postauksessa. Nyt kerron teille kuitenkin pikaiset kanmaiset kuulumiset. Matkan ajan ystäväni kävi siis hoitamassa kaneja. Kaikki sujui kuulemma ihan hyvin. Kanit olivat todella virkeitä, kun pääsin kotiin, sillä ne olivat saaneet jaloitella muutaman tunnin päivässä koko talossa, sekä terassilla, mutta eihän se meidän pitkäkorville riitä ollenkaan! Ehei. Kanit osaavat kyllä pistää välillä hoitajiaan koetukselle, vaatiessaan aktiviteetteja. Onneksi reissu oli kuitenkin lyhyt, eivätkä puput ehtineet ottaa valtaa, niinkuin viimereissulla :`D.

Perjantaina Siiri tulee meille yökyläilemään kaninsa Daimin kanssa. Sillä lauvantaina suuntaamme puotiharjun kilpailuihin. Miinulta mukaan lähtee jälleen vain Marley, kokeilemaan kv mutkaa, mutta koska asrvostelu on ilmoitettu ainakin alustavasti C:ksi, emme uskoakseni tule pääsemään lähellekkään toista kierrosta. Marleylla kun on tapana potkia kaikki esteet aina ensimmäisellä/ensimmäisillä kerroilla. Mikäs siinä, pitäähän rataan ja esteisiin "tutustua". 
Kilpailuista lähden miltein heti kv luokan loputtua, kotiin pakkaamaan, sillä samana päivänä suuntaan kuskaaman kaneja hoitoon, tulevan matkan ajaksi (jota varten edes omaa unirytmiäni en ole ehtinyt saamaan takaisin). Toivotaan, että kaikki sujuu sielläkin hyvin, en malta odottaa että pääsen jäleen kotiin sekä hieman normaalimman arjen pariin! Silloin jäisi postaksillekkin enemmän aikaa ;)

Lempikuvaisi?

11 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Suosikki oli toi sulonen susi :3

  VastaaPoista
 2. Dublin on ehkö mailman ihanin matkailukohde♥ terveisin vihaan matkailua xb itse en halunnut käydä tuolla eläintarhassa koska joskus tekee pahaaa. Tykkään tiikeri kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, elintarhoissa on niitä hyviä ja huonoja puolia... Harmillisesti enemmän huonoja. Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia, suosikki oli varmaan toi leijona. :') Auringonlasku-kuva on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Yksi juttu jäi tuosta kommentista: Niin meettekö te sitten sinne Japaniin nyt seuraavaks? Tuleehan kanisaarelta kuvia, jos siellä saa valokuvata? :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, menemme. Ja kyllä kuvia ja videota tulee mikäli kaikki sujuu suunnitellusti!

   Poista
 5. 7. kuva on suosikkini, mutta kaikki tosi upeita :3
  -Jenni
  Liveelaughdream.blogspot.fi

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.