keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Informaatiota ja kuulumisia

Hei kaikki lukijat!
Oli kyllä harvinainen alkulausahdus minulta blogitekstiin, mutta menkööt. Niin kuin varmaan monet huomasivat, blogistani on poistunut banneri, postausten kuvia ja ulko-asukin on hieman tai yhtään kaunistelematta paljon vinksallaan. Yhtenä päivänä huomasin tämän ja rupesin sitten netistä selvittelemään miksi blogini "kaatui". Nopeasti löysin asiaan vastauksen, mutta valitettavasti se ei ole enää korjattavissa entiselleen. Ajanpuutteen vuoksi, en ole ehtinyt laittamaan blogiini uutta, edes väli-aikaista banneria tilalle. Koitin kuitenkin eräänä iltana muokata edes ulko-asua suotuisammaksi, mutta bloggeri sekosi / koneeni lagasi niin paljon, että se muutti värejä itsekseen punaiseksi jne. Lopulta enää mikään ei muuttunut, vaikka tallensinkin ulko-asun moneen otteeseen...
Blogin kirjoitus jatkuu, vaikka olenkin ollut säälittävän laiska viime-aikoina tämän asian suhteen. Aikani on vain keskittynyt kaikkeen muuhun, kuten pellon kunnostukseen, kevtäsiivoukseen, loppukokeisiin jne. Pyrin kuitenkin korjaamaan blogin taas mallilleen mahdollisimman pian!

Kaneille kuuluu hyvää. Viime ja tällä viikolla saimme juhlistaa syntymäpäiviä, kun Marley täytti 8.5 kaksi vuotta ja Romeo 12.5 jo hienot viisi vuotta! Aika onkin kulunut sitten älyttömän nopeasti. Enkä vieläkään usko, että näin tuon pienen palleron ensimmäistä kertaa viisi vuotta sitten! Toivotaan, että matkamme yhdessä jatkuisi vielä ainakin saman verran ja mielellään paljon pidempäänkin.
En ollut ajatellut pääseväni estekilpailuihin ennen kesän puoltaväliä, mutta onneksi minulle tarjottiin kyytiä Turun kisoihin 16.5.15. Sinne lähdemme siis kahdestaan nyt täydet kaksivuotta täyttäneen pupuneidin kanssa kisaamaan molempia kv-luokkia. Odotuksia ei ole, etenkään leikkauksen jälkeen. Kotonakaan emme ole treenanneet ollenkaan, emmekä treenaakkaan, sillä vasta 16:sta päivä leikkauksesta on kulunut tasan kuukausi. Marley on toipunut kyllä operaatiosta todella hyvin. Mahan alle on kasvanut jo kunnollinen karvapeite, vaikka pientä arpea sielä vielä tuntuukin. Marley myöskin jolkottelee portaita ja pomppii sohville aivan huoletta. Eilen kävin myöskin ulkoilemassa neidin kanssa pihalla. Teimme pienen "lenkin" valjaat päällä, eivätkä nekään tuntuneet haittaavan tai hiertävän kania mitenkään ikävästi, vaikka itse olenkin vielä varovainen kania nostellessa, kun on jotenkin jo tottunut varomaan haavaa, jota ei enää oikeastaan ole.
Valeraskailu on loppunut kokonaan, ainakin tähän hetkeen asti ja siitä olen todella mielissäni. Muuten kani on aivan entisellään kaikkien pikku vikojen ja hassuttelujen kera :3!

Toivottavasti saisin pian uuden lookin blogini puolelle ja pääsisin sen mukana taas postailemaan aktiivisemmin!

4 kommenttia:

  1. Onnea kaneille syntymä päivän johdosta!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Mulle on tulossa naaraskani tämän syksyn aikana kaveriksi mun toiselle kanille. Osaatko sanoa kuinka paljon naaraskaneilla on taipumusta merkkailuun? Entä miten kanit kannattaisi totuttaa toisiinsa? Oon lukenut jos jonkinmoista, mutta olisi kiva kuulla vielä kokeneen harrastajan näkökulma. Mulla on siis tuo tämänhetkinen pupu kokoajan mun huoneessa vapaana, häkki toimii vaan ruoka-, suoja- ja vessapaikkana. Pupuherra on siis viisivuotias ja keväällä kastroitu nylkyttämisen ja merkkailun takia, ja ihmeesti karsiutui kaikki huonot tavat pois (lukuunottamatta satunnaista papanamerkkailua)vielä noinkin vanhalta pupulta! Innolla odottelen uutta kaveria taloon :D Ainniin ja vielä siitä, että haiseeko sun huoneessa? Suurin vasta-argumentti perheen puolesta uuden kanin hankkimisessa on ollut se, että huoneeni alkaisi haisemaan kamalasti kun on kaksi kania.. En allekirjoita tuota yhtään omalla kohdallani, olen usein ollut pidempiäkin aikoja poissa huoneestani ja palatessani en ole haistanut yhtään mitään jos vessalaatikon siivouksesta on vain huolehdittu kunnolla, enkä jaksa uskoa että kaksi kania olisi yhtään sen pahempi!

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.