Sivut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hetken hiljaisuus

Hetkeen en olekkaan ehtinyt kirjoittamana blogia. Syy tähän on koulun loppukokeet, jotka ovat pyörineeti mielessäni arkena, kuin viikonloppuisinkin. Kaneille kuuluu erittäin hyvää. Marley on lähtenyt paranemaan kovaa vauhtia ja kolmen päivän pakkoruokinnan jälkeen se suostui vihdoinkin taas tuputtamaan ruokaa suolistoonsa itsenäisesti. Marleyn parannellessa olen viettänyt jälleen enemmän aikaa Romeon kanssa, kahden. Siitä poika on ollut kovin mielissään. Innostuimme jälleen hetkiksi viettämään aikaa agilityn sekä ulkoilun parissa. Viimeviikonloppuna tarkoituksemme oli käväistä epv kilpailuissa loikkimassa, mutta jäimme kuitenkin kotiin, pienen loukkaantumiseni sekä sateen vuoksi. Romeo inhoaa vettä yli kaiken ja koska kisaaminen ei tosiaan mene kanin hyvinvoinnin sekä viihtyvyyden edelle, katsoin paremmaksi jäädä kotiin viettämään päivää. Samalla sain lueskeltua kokeisiin. En millään jaksaisi odottaa, että koulu loppuu. Onneksi siihen ei ole enää kauaa aikaa. Vielä täytyy viimeisillä voimilla koittaa saada hyvät arvosanat, ennen lopullista tuomiota. Kesällä saankin sitten vasta tietää mihin minut on valittu jatko-opiskelemaan. En kuitenkaan aijo turhaa stressata valintakokeista tai muustakaan, vaan yritän ottaa kaiken niin realistisisesti ja rennosti, kuin vain voin!
Nyt on luvassa kuvia Romeosta ja Marleysta sekä mahtavassa ulko-ilmassa! Marley pääsi tänään Eilen ensimmäistä kertaa ulos steriloinnin jälkeen. En ole myöskään uskaltanut antaa sen juoksennella niin paljon talossa vapaana, sillän en ole halunnut sen loukkaavan itseään (tai vatsassa olevaa haavaa esim. portaissamme).Tänään se pääsi siis ensimmäistä kertaa ulos ja rallia lensi todenteolla! Välillä neiti kävi myöskin kirjaimellisesti pyörimässä mullassa. Romeo innostui kaivamisesta, sekä super korkeista sammakkoloikista, niitä oli myöskin todella ilo katsella, niinkuin aina knain tyytyväisyyden osoituksia. Nyt ulkona on harmillisesti satanut rankasti nämä muutamat päivät, joten säästin hieman kuvia varastoon, mikäli ennen seuraavaa postausta eivät ilmat salli ulkoilua ja kuvailua.
 Kanit päääsivät myöskin tutustumaan tarkemmin pihan perällä tönöttävään mökkiimme. Mökki olisi tarkoitus laittaa kesäksi (tai toukokuun ouolessa välin) sellaiseen kuntoon, että sinne on mahdollista ottaa hoitopupuja ihmisten lomamatkojen ajaksi, korvausta vastaan. Vielä pitää katsoa onnistuuko järjestelyt, mutta tällä hetkellä näyttää hyvältä! Se on sitten asia erikseen uskaltaako kukaan tuoda/tarvitseeko kukaan pupu kesällä hoitajaa. Mikäli sinulle heräsi mielenkiinto ja pupusi on vielä kesähoitajaa vailla, voit lähettää minulle alustavaa kyselyä S-postiin: Juuliamarja.w@gmail.com.

6 kommenttia:

 1. Heh hee, varastit ideani hoito-pupulasta!:D Mulla on ollut jo yhtenä kesänä ja kyllä sielä neljä, viisi kania oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehehe, en kyllä varastanut, kun en edes sinua tunne/tai ainakaan profiilista tunnista. Kyllä ajatus lähti jo viimekesnä mökistämme :D

   Poista
 2. Mistäs oot ton ulkoaitauksen ostanut?:) koska olisi itselläni etsinnässä hyvän kokoisesta ulkohäkkiä kaneilleni. Ja paljos muuten maksoi?:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Me ehkä tarvittaisiin hoito paikkaa kanilleni.. mutta ei ole vielä varmaa.. Minkälaiseen paikaan tulisi? :)

  VastaaPoista
 4. Voisitko tehdä kanien päivä videon? Niitä on kiva katsella:-)

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus! Mut mulla ei näy kuvat ? :0

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.