Sivut

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Meidän karvakasat ulkoilemassa

"Hei mama, eiköhän olla  poseerattu  tarpeeksi, lähettäisiinkö jo sisälle?"


Tänään kanit hyödynsivät jälleen isoa ulko-aitaustaan. Onneksi viimevuonna hoksasin sen ostaa, sillä se todella on ollut jokaisen sentin arvoinen, enkä pysty edes kuvittelemaan millaista oli ennen tuota ihanaa, tilavaa aitausta.
Marley käytti tilan hyvin hyödyksi ja rallitteli kevään ensimmäisiä spurtteja ja iloloikkia. Romeo vuorostaan poseerasi kamern edessä todella nätisti monia hetkiä.
Ihanaa kun on taas perjantai ja pääsee kirjoittelemaan blogia ja postailemaan uusia kuvia. Ensiviikon olen työharjoittelussa sekä hoidan viikonlopun ystäväni koiraa. (koira kuvia saattaa siis esiintyä jälleen täällä). Lisäksi lähden sunnuntaina 15.3. palojoelle epävirallisiin kilpailuihin. Mukaan tulee Marley helppoon ja keskivaikeaan, vähän jännittää mitä siitäkin tulee.. Lisäksi otan Romeon mukaan pomppimaan, sillä innokkuutta sillä riitti ulkona paljonkin. Monet ovat olleet myöskin todella halukkaita näkemään tätä komistusta. Minkäänlaisia odotuksia minulla ei taaskaan ole, eli mennään vaan fiiliksen mukana :). Ps- Myynnissä sivustolla vielä "kaksois-este" myynnissä.Miksi mulle tulee tästä kuvasta mieleen, nempa etsimässä Dori :`DDD ?10 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Hienoja kuvia ja ihanat Romeo ja Marley. :3 Kivasti noihin kuviin paisto toi aurinko! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu aika illalla käytiin ulkona, kun oli vielä ihanat "viimeiset" säteet :)

   Poista
 2. Onko noi kisat ulkona??:-):-);-);-);-)

  VastaaPoista
 3. Onks toi ulkoaitaus upotettu syvämmälle ettei kanit kaivaudu ulos vai vahitko vaan ite? :) miten oot siis laittanu ton aidan et se pysyy napakasti pystyssä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kaivettu maan alle, sillä aitaus on tarkoitettu siirrettäväksi. Kanit eivät tosiaan noin isossa tilassa kaivele, loikkivat vain iloisina ja kun kaivavat nekin montut tulevat keskelle. Ja tästäkin huolimatta kanit ovat aina valvotun silmän alla ulkoilemassa.
   Aita pysyy pystyssä ihan hyvin sillä se nojailee eri kohtiin esim puskaan, trampoliini reunukseen jne. Sitten mulla on vielä kaksi siirrettävää "tolppaa" jotka olen laittanut tätä rakennelmaa tukemaan. Kesän tullessa siirrämme verkon kokonaan trampoliinin ympärille (johon se tulee kiinni nippusiteillä) ja sitten jatkamme sitä tolppien kannattamina niin pitkälle kuin verkkoa riittää :)

   Poista
 4. Mistä olet ostanut tuon ulkoaitauksen? :) Omallekin kanille olisi tarkoitus hommata isompi ulkoaitaus, níin haluaisin tietää! Millä kameralla kuvaat? Onpa todella onnistuneita kuvia! Minulla näkyy aina pelkkä nenä, tai vauhtiviivat kuvissa :D

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.