Sivut

torstai 5. maaliskuuta 2015

Klaukkala 28.2.15

Arkea, arkea, olisipa jo seuraava loma! Kotona kaikki on sujunut oikein kivasti. Illat olen viettänyt läksyjen sekä television äärellä. Kanit ovat tietysti olleet touhussa ja temmelyksessä mukana sataprosenttisesti.
Aurinkoakin on alkanut näkymään enemmän, tänään kanit pääsivätkin nauttimaan kunnolla ulkoilmasta piiitkästä aikaa. Aitauksen siirsin lumensulaneelle nurmikko-alueelle. Sillä entinen aitauksen sijainti on vielä ikävän loskan peitossa.
Kanit viihtyivät ulkona hyvin. Marley maisteli hieman turetta ruohoa ja Romeo oli taas aivan hämillään siitä, ettei ympärillä ollut enää lunta vaan vehreää, kosteaa, muttei märkää, ruohoa ihanaa! Saa nähdä tuleeko tästäkin reissusta jälkiseurauksena jokin kevätrumba, jonka orjana pääsen nukkumaan vasta kello kolmelta.... yöllä. Ehkäpä ei, ehkä sen aika ei ole vielä, toivottavasti.

Kävinhän minä klaukkalassakin pet-nyttelyissä 28.2, niinkuin taisin edellisessä postauksessa jo mainitakkin. Marley ei siis ollut esteillä, eikä Romeo mukana, mutta onneksi se ei haitannut menoa. Aluksi ajattelin reissun olevan turha, mutta onneksi aivan niin ei sitten ollutkaan! Aamulla lähdin väsyneenä ja palasin illalla vasta viiden aikoihin kotiin. Onneksi kuitenkin lähdin matkaan ja jälki-ilmoittauduin näytelyihin sillä paikalla tapasin muitakin tuttuja kavereita, kuin vain estekilpailuissa kävijöitä!
Marley oli myöskin päivän totaali yllättäjä ja nappasi itselleen petistä pisteitä yhteensä 94,5 Nämä riittivätkin  luokan voittamiseen ja saimme hienon, pienen, vihertävän ruusukkeen. Tulokset olivat sitä mitä odotinkin,yleiskunto 29/30, häntä 5/5 jne ainoastaan käsiteltävyys pisteitä minun oli katsottava useampaan kertaan ennenkuin uskoin. "Yllätys" oli kuitenkin positiiviseen suntaan. Käsiteltävyydestä pikku Dakota sai pistetä 18,5/20. Hämmästelin tulosta, koska juuri ennen pöydälle pääsyä kani oli villiintynyt ja ärsyyntynyt minuun, eikä olisi jaksanut pysyä sylissä millään paikoillaan. Tuomaripöydällä neiti käyttäytyi kuitenkin mallikkaasti!
Ainoastaan kynnet jäivät häiritsemään, niistä kun karsittiinnn puolipistettä pois, koska niihin oli jäänyt leikkaamisen varaa.  Edellis iltana kun puhelin vielä itsekseni "pitäisikö leikata vielä vähän lyhyemmäksi". -Ja olisihan se sitten kannattanut. No, ensikerralla sitten, jos sellaista tulee :)

Kuvaamiseen ei minulla ollut tuolloin suurta intohimoa, vaikka kameran mukaani pakkasinkin. Sisällä kuvat ovat miltein poikkeuksetta rasittavan rakeisia ja vähän rasittavaakin katseltavaa. Siksipä saatte nähtäväksi näitä tämänpäiväisiä, keväisiä ulkoilukuvia :).
14 kommenttia:

 1. Teillähän meni hienosti Marleyn kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja hyviä kuvia! Ihanaa kun kevät ja kesä tulee, pääsee meidänkin pupu ulkoilemaan enemmän! :')

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Liityin lukijaksi. Järjestän blogissani 40 lukijan kohdalla arvonnan ja voittaja saa lahjakortin mustiin ja mirriin. Jos kiinnostuit käy kurkkaamassa ja liittymässä lukijaksi jos haluat. Vain rekisteröityneet lukijat saavat osallistua arvontaan;)

  www.luppaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hyvin meni teillä! Ja ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :3
  -Jenni
  Liveelaughdream.blogspot.com

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.