Sivut

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Epäonnistuneet, mutta hauskat

Hirmuisesti on tuntunut tapahtuvan pienessä ajassa. Paljon olisi postailtavaa ja tekisi mielikin julkaista tekstejä, mutta aika ei vain meinaa riittää siihen, ei nyt. Viimeviikolla olin perinteisesti koneella, kuvieni parissa. Selaillessani ja järjestellessäni kuvai uusiin kansioihin törmäsin viimevuotisiin kuviin, joissa kanit olivat terassilla. Siitä muistuikin mieleeni, että tosiaan, kanejahan voi pitää terassilla, kunhan parilla kompparilla rajaa ulospääsymahdollisuudet pois. Ryhdyin tuumasta toimeen, sillä ulkona oli kaunis sää. Mukana oli kamera sekä molemmat puput. Uskokaa tai älkää, mutta terassilla istuskellessa sain jopa kouluhommia setvittyä läpi! Sitten oli kuvaamisen aika. Marley rallitteli TODELLA paljon ja nyt ihan harmittaa, että yritin ottaa kuvia, kun video koosteesta olisi tullut varmasti mielekkäämpi. Romeokin loikki muutamia jättiloikkia, mutta enimmäkseen se istuskeli ja nautiskeli auringosta. Alempana paljon kuvia tuosta keväisestä päivästä, harmi kun ilma muuttui taas räntäsateeksi..

Olemme tässä välissä ehtineet käymään jo kahdessa epävirallisissa estekilpailuissakin, joista en ole ehtinyt kertomaan. Nekin saavat sitten oman postauksen, paremman ajan kanssa. Tänä lauantaina olisi jälleen klaukkalassa epv kilpailut, mutta sinne pääsy ei ole vielä varmaa. Myöskin lemmikkimessut lähestyvät!
Kanien kanssa olemme jälleen hurahtaneet temppujen pariin, siitäkin voisin koota videota blogin puolelle, Jos haluatte?
Viimepostauksessa kerroin myös pääseväni hoitamaan ystäväni koiraa. Koirastakin on kuvia, joita edes joskus haluaisin täällä blogin puolella julkaista..
Niinkuin huomaatte asiaa ja kuvia on paljon,(eikä tuossa edes kaikkea) mutta aikaa vähän. Pyrin postailemaan siis aina tilaisuuden tullen ja katsotaan, miten tämä postailu taas lähtee käyntiin, nyt niihin kuviin:


Kameran kohteena oli Romeo, mutta mihin ihmeeseesn se katosi? :D
8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! ja kuvat ihania. ;3 Toivottavasti tulet messuille.

  VastaaPoista
 2. Voi että ihania kuvia! Parhaat oli kolme viimeistä ja tuo missä Romeo lentää ja Marley näkyy taustalla :'D

  VastaaPoista
 3. Marley ja Romeo ovat niin suloisia noissa kuvissa! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, noi piristi mun päivää. :') Ja suloiset Romeo ja Marley! :3

  VastaaPoista
 5. Älyttömän suloisia kuvia :3❤️
  -Jenni

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.