tiistai 17. helmikuuta 2015

Möhköfantit liikkeelle

Kaunis, mutta viileä talvipäivä houkutteli minutkin ulos möhköfantin sekä villin vipeltäjän kanssa. Kameraankin tarttui mukaan joitakin julkaisukelpoisia otoksia (ihme kyllä). Kanit olivat nimittäin todella energisiä, jälleen kerran.
Marleyn kanssa kävimme kilpailemassa vuoden ensimmäisissä kilpailuissa Raisiossa. Meidän suoritusten osalta kaikki meni aivan päin honkia. Marley ei ollut raskaan matkan jälkeen ollenkaan hyppytuulella. Ensimmäistä kierrosta emme päässeet edes radan puoleen väliin asti, kun aika oli lopussa. Lisäksi kaikkien takana olleiden esteiden läpi oltiin menty ryminällä, eli yritystä ja innostusta ei löytynyt ollenkaan. Toisen kierroksen keskeytin suosiolla jo alussa, vaikka aikaa olisi ollutkin vielä paljon. Kania ei kiinnostanut, joten sitä ei kiinnostanut. Ihan turhaan siihen on sitten jäädä odottamaan sen suurempia ihmeitä, johan tuomareitakin alkaisi rasittamaan, jos jäisimme radalle pyörimään vain sen takia, että vielä on neljäkymmentäkahdeksan sekunttia aikaa..
Näiden kilpailujen jälkeen päätin ruveta harkitsemaan huolella mihin sisäkilpailuihin aiomme enää osallistua. (Sillä niistä ei aikaisemminkaan menestyksekkäitä reissuja ole tullut). Messut ovat ehkä ainoat poikkeus, sisällä pidettävistä kilpailuista joissa Marley on oikeasti yrittänyt parhaansa. Muissa vieraissa paikoissa sitä jännittää niin paljon, ettei etenemisestä tule mitään (paitsi helpon korkuisilla esteillä eli esim. epävirallisissa joten kuten). Pitää siis vain odottaa kesää ja lämpöä, jotta päästäisiin ulos hyppimään, siellä homma sujuu yleensä huomattavasti paremmin ja mielekkäämmin! :)
Muuten päivä Raisiossa sujui mukavasti. Kiitos vielä valtavasti Milalle ja Kiralle kyydistä! Oli todella mukava matka. Ja vielä onnittelut kaikille muille, joiden kanit menestyivät hyvin! Etenkin Anniina Lamposelle ja hänen kanilleen: Ètoilé Binairelle, uudesta Suomen korkeushypyn ennätyksestä!

Nyt kuitenkin niihin tämänpäiväisiin ulkoilukuviin:
14 kommenttia:

 1. Söpöt kanit :3 kivoja kuvia ja kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Ooi möhköfantti ja villinvipeltäjä, johan osaa olla söpöjä<3 Aww tuo viides kuva Romeosta, karvakasa ;'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah :´D se näyttää ihan möhköltä..

   Poista
 3. Iiiihana postaus :) Romeolla näyttää olevan karvanlahtöaika ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo ihan mieletön D:

   Poista
  2. Ihana postaus! Voi eii, sun kanit on niin suloisia! :3 Romeolla vähän sähkönen turkki. (?)
   Meilläkin on ollut ihan mieletön karvanlähtöaika. Onneksi nyt on vähän helpottanut.

   Poista
  3. Kiitos, joo se on ihan takkunenkin, nyt alkaa vähän jo helpottamaan :)

   Poista
 4. Ihania noi kuvat ! :* pallerokanit.blogspot.com

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.