tiistai 27. tammikuuta 2015

Epäviralliset (24.1.15)

Tuo aamu minulla lähti käyntiin todella hyvin. Pitkään aikaan en ole niin positiivisena herännyt ja noussut sängystä ylös. Aikaa jäi vielä pakkaamisen ja aamupalan jälkeen muihinkin hommiin. Tuona aamuna emme siis joutuneet kiirehtimään lähdön kanssa lainkaan ja auto starttasi hyvissä ajoin kohti klaukkalan työväentaloa, jossa kilpailut oli määrä järjestää. 
Mukana oli vain Marley, kilpailemassa aloittelia luokassa sekä helpossa suorassa.

Saavuttuani kilpailupaikalle hämmästelin suuresti sitä, ettei yhtäkään autoa oltu parkkeerattu parkkiin. Menin kurkistamaan portaille ja ovi olikin jätetty auki. Roudasin siis boksin ja muut kamppeet sisätiloihin, mutta sisällä ei näkynyt ketään. Kaikkialla oli pimeää, tai oikeastaan hämärää, sillä ikkunoista pilkotti sisälle kirkas aurinko. Vihdoin hetken pällisteöltyäni huomasin ovessa lapun jossa kerrottiin, että kilpailun järjestäjä oli hakemassa kilpailijoita läheiseltä juna-asemalta. Päättäväisesti kävelin aulaan ja yritin epätoivoisesti etsiä valokatkaisiaa, jota en sitten koskaan löytänyt, onneksi siellä ei kovinkaan pimeä silloin ollut. Aulassa minun lisäksi oli viisi (?) kania bokseissaan.
Marleyn otin ulos boksistaan ja päästin juoksentelemaan "vapaana" ympäri salia. Siitä se nauttikin kovasti! Innoissaan näin sen kirmailevan ja tutkivan ympäristöä. Eipä tuntunut pikkuista edes paljon pelottavan, vaikka yleensä se hieman aristeleekin vieraissa tilanteissa/tiloissa.

Lopulta lisää porukkaa alkoi valumaan sisälle ja kilpailut vihdoin alkoivat. Marley kilpaili toisena aloittelijoiden luokassa. Ensimmäinen kierros mentiin yhdellä hölmöllä virheellä ja toinen puhtaasti. 
Helpolla suoralla virheitä olikin sitten useampia, mutta en enää muista montako. 
Pikkuneiti nappasi kuitenkin ruusukkeen mukaan aloittelijoiden luokasta, voittaen sen toisen kierroksen puhtaalla radalla :)
Omat hyppyvuorommet eivät paljoa kelloa kuluttaneet, joten muutakin kerkesi kilpailujen ohessa touhuamaan. Pääsääntoisesti kuvasin ja seurustelin muiden kanien kanssa, etenkin Milan Minin, joka osasi hurmata minut jälleen totaalisesti. <3


4 kommenttia:

 1. Onko mahdollista että kun kani on ollut noin vuoden ja sille ostaa kaverin, ne ei tulekkaan toimeen ollenkaan vaikka kuinka yrittäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aina on mahdollisuus etteivät kanit tulekkaan toimeen.

   Poista
 2. Nehän meni hyvin :3
  -Jenni
  Liveelaughdream.blogspot.fi

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.