keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2015!

Tänä vuonna (2014) monia mullistavia asioita on tapahtunut ja erilaisia kokemuksia on kertynyt kiitettävästi. Olen myös saanut muutaman erittäin läheisen ystävän esteharrastuksen parista, johon toivon olevani yhteydessä vielä pitkän pitkän aikaa.
Tänä vuonna kaikista mullistavin muutos oli kuitenkin uusi kani, Ninja`s Dakota, eli siis Marley, joka saapui meille maaliskuussa. Muistan vieläkin elävästi ne ensihetket, kun tuo pikkuinen ipana meille saapui! Aluksi Marley oli arka ja jännittynyt, mutta antoi silti kaikkien kiltisti käsitellä ja koskea häntä (sellainenhan hän oli aina ollut). Todella kiltti sylissä, mutta vapaana ollessaan se saattoi olla pieni ja pippurinen tuholainen!
Pian aloimmekin totuttaa kaneja toisiinsa. Alku-järkytyksen ja muutaman takaiskun jälkeen kaikki sujui loistavasti. Jälkeenpäin ajatellen, nuo kaksi oli todella vaivatonta totuttaa toisiinsa. Siksipä ne asuivat sulassa sovussa samassa jo ensimmäisellä viikolla.
Tutustuattuamme Marleyhyn paremmin olemme oppineet ymmärtämään sen eleitä, käyttäytymistä ja kunnioittamaan hänen omia rajoja, aivan kuten Romeollakin on omat "rajoitteet", joita kunnioitamme ihan vain kanin mukavuuden säilyttämiseksi.
Pian oli Marleyn ja minun ensimmäiset estekilpailut, ja täytyy kyllä sanoa, että aika ylpeä olen tämän pikkulapsen suorituksista. Vuonna 2014 Marley klassautui nimittäin molempiin keskivaikeisiin luokkiin.
Romeon elämä on pysynyt koko vuoden suhteellisen rauhallisena. Saatuaan uuden pupuneidin seuraksi, siitä on kuitenkin tullut entistä vilkkaampi. Vaikka aluksi pelkäsimme Romeon vetäytyvän meistä saadessaan oman lajisensa kumppanin, niin näin ei kuitenkaan käynyt. Ehei, Romeo on aivan yhtä ihmisrakas kuin aina ennenkin! Myöskni meillä yökyläilevät ovat saaneet nähdä Romeon lempeää luonnetta ;)
Romeo täytti tänä vuonna jo huimat neljä vuotta ja siitä seurauksesta jäi ansaitulle hyppy-eläkkeelle.
Ensi vuonna alkava "uusi aikkakausi" tulee tuomaan paljon muutoksia, mm opiskelulun muuttuessa. Parhaani mukaan yritän järjestää asiat mallilleen, niin hyvin kuin suinkin voin. Saa siis nähdä kuinka mullistavia muutoksia vuosi 2015 tuo tullessaan, mutta ainakin seuraavat n. puolivuotta mennään vanhan kaavan mukaan.

Hyvää uuttavuotta kaikille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.