Sivut

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2015!

Tänä vuonna (2014) monia mullistavia asioita on tapahtunut ja erilaisia kokemuksiakin on tullut kiitettävästi. Olen myös saanut muutaman erittäin läheisen ystävän kanien estepuolelta, johon toivon olevani yhteydessä vielä pitkän pitkän aikaa.
Tänä vuonna kaikista mullistavin muutos oli kuitenkin uusi kani, Ninja`s Dakota, eli siis Marley, joka saapui meille maaliskuussa. Muistan vieläkin elävästi ne ensihetket, kun tuo pikkuinen ipana saapui meille! Aluksi Marley oli arka ja jännittynyt, mutta antoi silti kaikkien kiltisti käsitellä ja koskea häntä (sellainenhan hän oli aina ollut). Todella kiltti sylissä, mutta vapaana ollessaan se saattoi olla pieni ja pippurinen tuholainen.
Pian aloimmekin totuttaa kaneja toisiinsa. Alku-järkytyksen ja muutaman takaiskun jälkeen kaikki sujui loistavasti. Jälkeempäin ajatellen, nuo kaksi oli todella vaivatonta totuttaa toisiinsa. Siksipä ne asuivat sulassa sovussa samassa jo ensimmäisellä viikolla.
Tutustuattuamme Marleyhyn paremmin olemme oppineet ymmärtämään sen eleitä, käyttäytymistä ja kunnioittamaan sen tiettyjä omia rajoja, aivan kuten Romeollakin on omat "rajoitteet" joita kunnioitamme, ihan kanin mukavuuden säilyttämiseksi.
Pian oli Marleyn ja minun ensimmäiset estekilpailut ja täytyy kyllä sanoa, että aika ylpeä olen tämän pikku lapsen suorituksista.
Nimittäin vuonna 2014 Marley klassautui molempiin keskivaikeisiin luokkiin.

Romeon elämä on pysynyt koko vuoden suhteellisen rauhallisena. Saatuaan uuden kanin seuraksi, siitä on kuitenkin tullut entistä vireisempi. Ja vaikka aluksi pelkäsimme Romeon vetäytyvän meistä saadessaan lajinsa kumppanin, niin ei käynyt. Ehei, Romeo on aivan yhtä ihmisrakas, kuin aina ennenkin! Myöskni meillä yökyläilevät ovat saaneet nähdä Romeon lempeää luonnetta;)
Romeo täytti tänä vuonna jo huimat neljä vuotta ja siitä seurauksesta jäi ansaitulle hyppy-eläkkeelle.

Ensivuonna alkava "uusi aikkakausi" tulee tuomaan paljon muutoksia, mm opiskelulun muuttuessa. Parhaani mukaan yritän järjestää asiat mallilleen, niin hyvin kuin suinkin voin. Saa siis nähdä kuinka mullistavia muutoksia vuosi 2015 tuo tullessaan, mutta ainakin seuraavat n. puolivuotta mennään vanhalla kaavalla.

Tähän loppuun kokosin vielä videon siitä, mitä kaikkea meidän vuosi 2014 on pitänyt sisällä!

Nauttikaa, tai älkää. Hyvää uuttavuotta kuitenkin! :)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.