Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Puput jälleen esteillä! (ensimmäinen kerta messujen jälkeen).

"Pitkä" estetauko on tehnyt hyvää kummallekkin pupulle. Etenkin Marleylle. Tänään lähdin sitten kokeilemaan helpoilla esteillä, miten pitkäkorvat loikkivat ja onko Marley unohtanut koko homman. Yllätyksellisesti tämä pikku neiti loikki paremmin, kuin olisin kuvitellut, Energiaa sillä oli paljon ja jopa korkeimmatkin pystytesteet se hyppi puhtaasti, eikä potkinut puomeja takajaloillaan, joka on erittäin tyypillistä Marleylta.

Tietysti hienot hypyt oli saatava videolle, mutta juuri haettuani kameran, ei hyppiminen enää innostanutkaan samalla tavalla ja loppua myöten alkoi puomien potkiminen, joten lähdimme takaisin sisälle.

Romeonkin otin mukaan hyppimään vapaamuotoisemmin, muutaman kerran radan läpi. Se hyppi aivan kuten aina, rauhassa ja hyvin. "vesiestettä" se ei kyllä ymmärtänyt, ei sitten millään :D.


Tilasin myös zooplussasta kaneille ruokaa, ja mukaan ostoskoriin vetäytyi muitakin juttuja, joihin saatte tutustua myöhemmin. Nyt vain odotan, että paketti saapuisi tarpeeksi ajoissa, sillä siellä on myös muutaman joululahja ystävän kaneille ;)

Nyt yritän nauttia vielä tästä sunnuntaista ennen huomista, sillä kaksi seuraavaa viikkoa tulevat olemaan todella siis todella raskaita. Odotan innolla joululomaa ja sitä, että seuraavat koepäivät ovat ohi!
Miksi aina vuoden loppussa pitää olla se kaikista raskain vaihe? Varsinkin, kun hommaa olisi myös kotona ja joululahjatkin pitää ostaa, ennenpitkään. Eikös olisi helpompaa pitää vuoden alussa enemmän kokeita ja lopussa sitten ottaa vähän rennommin..

Nyt on vielä kysyttävä teiltä lukijoilta temppu ehdotuksia, sillä se "yllätys" temppu josta aikaisemmin mainitsin ei valitettavasti pysty toteutumaan. Eli kaikki temppuilu ehdotukset tänneppäin!

7 kommenttia:

 1. Hienoja hyppyjä! :'3 Noi kuusi(?) ja kaari esteet on mahtavia! ♥

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi Romeo ja Marley on niin söpöjä <3 Jumaloin sun esteitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kannata! Sulla vasta hienot esteet onkin!

   Poista
 3. Mitä ruokaa tilasit? Kerrotko sit, onko se hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin cuni complete pellettejä, joka on olllut meillä käytössä jo ud´seita vuosia. Voisinhan pienen mielipide arvostelun siitä pitääkkin. Saan paketin huomenna, katsotaan ehdinkö milloin kirjoittamaan.

   Poista
 4. Vautsi en kyllä ois uskonu että Marley hyppii noin hyvin. :o Niin hienosti menee molemmat! :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.