lauantai 27. joulukuuta 2014

Parasta joulussa... Joulukuusi ja halit!

Meidän joulumme sujui todella rauhallisesti. Aatosta nauttivat molemmat kanit, etenkin Romeo. Joululahjoja availlessamme, se pyöri ja säntäili koko perheen ympärillä. Välillä se nakerteli muuidenkin paketteja auki :`). Sitten muutaman kerran  se jäi köllöttelemään jonkun jalkojen juurelle ja levättyään se ampaisi taas vauhtiin! Olihan meidän pakko kuvata videotakin tästä sydänntä lämmittävästä ilmiöstä, mutta niitä en vielä viitsinyt editoimattomina tänne julkaista.


 Parasta joulussa on suurien halien ja kehujen jälkeen myöskin joulukuusi. Sen alle on mukava piiloutua. Välillä oksiakin voi nakerrella, ja aamuisin melkeimpä poikkeuksetta käyn juomassa kuusen ravitsemaa vettä Marleyn kanssa - Romeo

Marley nautiskelee kuusen vettä :D
Niinkuin kuvista osaatte varmaankin jo päätellä olemme päässeet myös ulkoilemaan pupujen kanssa. Kyllä se lumi on molemmille aina suuri järkytys, kun ne astuvat hyisen talven keskelle.

Pakkasta on kuitenkin ollut kylliksi, joten suurimmaksi osaksi olemme olleet sisällä, onneksi nuhani meni nopeasti ohi, niin jaksan taas noita kakaroita viihdyttää.
Kyllähän kanit muutamia joululahjoja saivat, halien ja pusujen lisäksi. Muunmuassa äitini oli käynyt ostamassa kaneille pehmoisen mökin, jossa on suloinen teksti `My place´. Lisäksi olin itse ostanut yhden roikkuvan lelun ja herkkuja, mutta ei mitään sen ihmeellisempää.

Onneksi on vielä lomaa jäljellä, vaikka se hupeneekin kovaa vauhtia! Alkaa vähän jännittämään, ehtiikös tässä edes rentoutua ja levätä..

Miten teidän lomanne on sujunut?

6 kommenttia:

 1. Meillä meni joulu oikein mukavasti kun elmeri meillä joulun oli. Elmerikin tuota kuusen vettä juo itse sitä ihmettelen että mikä siinä oikein niin hyvää on

  VastaaPoista
 2. Joulukuusi oli kanien mielestä myös meidän joulun kohokohta!:D Ihanaa kun meillä loma jatkuu vielä loppiaisen jälkeiselle viikolle. Meillä sujui joulu rauhallisissa merkkeissä, vaikka vieraita tuli aika paljon. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä meni joulu hyvin ! ainakin kolmen kanin kanssa :) mun kanien lemppari on myös joulukuusi :D kun ne on vapaana käy aina ottamassa yhden tai kahden oksan joulukuusesta :´D niin ihania kuvia sulla taas :)

  VastaaPoista
 4. Meillä joulu sujui oikein hyvin. Meidän kani sai uuden lelun ja herkkuja. (: Joulukuusi on kyllä yksi kanimme herkuista, ja vettäkin se juo siitä kuusen jalasta. :'D
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihanat rallittelut tuolla ulkona! Ja kivoja kuvia. :)

  Mun joulu meni ihan mukavasti :D

  VastaaPoista
 6. Voii miten suloisia ne ovat :3 Taas niin kiva postaus! ;D
  Meilläkin alko molemmat kanit syömään joulukuusta ihan kunnolla.. x)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.