perjantai 12. joulukuuta 2014

Paketti saapui

Töitä, töitä, töitä JA töitä.. Eivätkö ne koskaan lopu? Vielä olisi kaksi koetta, sekä muutama kouluprojektia hoidettavana. Sen jälkeen viimeiset joululahjat lahjat vaan pakettiin ja postiin.. Eikä siinäkään vielä kaikki, mutta ennen kuin jatkan niin lopetan, sillä olen varma, että meillä kaikilla on kiireemme joulukuussa joten en jaksa omalla marmotuksellani lannistaa teitäkin! Lohtua arkeenhan te tulitte täältä netistä hakemaan, vaiko?

Blogiin en ole ehtinyt postauksia kokoamaan, ja ulkonakin on ankea sää kuvaamiseen, joka harmittaa minua suunnattomasti. Tulisipa pian lunta niin saisimme hieman kirkkautta ja joulufiilistä!

Nyt kokoonnumme kuitenkin availemaan zooplussasta tilattua pakettia, ja otetaan lyhykäinen katsasaus sen sisältä löytyviin tuotteisiin.

 Tällä kertaa tilasimme kaksi isoa säkkiä (10kg?) ruokaa, kaniemme vakkari pellettiä. Eli nyt sitäkin riittää taas vähäksi aikaa. Ostoskoriin tarttui myös aktivointipeli, josta olen jo pitkään haveillut, sillä nykyinen on aivan liian helppo fiksuille pupueillemme. Lisäksi paketti sisälsi hieman nakerrettavaa, pienen pajutunnelin nimittäin! Kanit rakastavat tuollaisia tunneleita, mutta eläinkaupoissa ne ovat usein sen verran kalliita, etten ole raaskinut sellaisia ostaa, ainakaan kovin montaa.. Onneksi edes jostain löytyy verkkokauppoja, joista  näitä saa bongailtua hieman alemmalla hinnalla.
Äitini halusi vältäämättä tilata alennuksessa olevan tunnelin kaneille, vaikka meillä niitä olikin ennestään jo neljää eri sorttia. Mutta eihän se haittaa, kaneista on hauska ryömiä pitkin rakentamiani labyrintteja. Lopuksi vielä nukkaharja, joka oli meille täysin ilmainen, keräämiemme plussapisteiden ansiosta ja todella tarpeellinenkin! Tällä sain oitis putsattua sileäpintaisemmat tyynyliinat, josta olen haaveillut jo pitkään karvattomina.
Tässä vielä tarkemmin tuosta tunnelista ja koirille tarkoitetusta aktivointipelistä.. Aktivointipeliin olen erittäin tyytyväinen, sillä se on asettanut kaneille tarpeeksi, muttei liikaa haastetta. Molemmat ovat aivan tohkeissaan päästessään pelaaman sitä, Marleyllä on tapa kaivaa ja raapia, kun hermot meinaavat kiristyä ja Romeo taas viskoo koko pelilaudan. Joskus mietin, onko vain silkkaa tuuria, milloin nuo höyrypäät onnistuvat kaivamaan muutaman porkkanan palasen tuolta. Toisaalta jotain "kehitystäkin" on tapahtunut, eli ehkä ne vielä oppivat avaamaan lokerot ja laatikot oikeaoppisesti.

Tunneli oli aluksi pettymus minulle, sillä ajattelin sen pysyvän kasassa, mutta huomasin pian sen hyvät puolet. Tunneli on nimittäin todella kevyt, ja kanit ovat mieltäneet sen lempitunnelikseen, sillä se ei rapise, eikä kahise, kun sen sisään sujahtaa. Lisäksi siinä on mukavat ilmareiät, ettei liikaa jännitä. Kolmantena kommenttina: "Sitä on niin kiva raahata ympäri taloa, kuin pesän rakennus materiaalia, koska se on niin kevyt. Joskus jopa viikkailen tai taittelen sen hienoksi mytyksi"- Marley


Tässä oli tämän kertaisemme. Joku kysyi, teenkö tarkempaa "arvionti" postusta pelleteistä, joita syötän kaneilleni. Vastaus on kyllä, mutta se on viel työn alla.11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No tota ne syö jokapäivä ruuaks joten ei ne niitä herkuiksi kelpuuta, mutta ihan hyvin maistuvat.

   Poista
 2. kiva tilaus! :) Mäkin oon tilaamassa ruokaa zooplussasta. Ihania noi kaks vikaa kuvaa! :3

  VastaaPoista
 3. Romeo ja Marley poseeraa hienosti!:3 Käytän samaa ruokaa meijän jäniksillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon todennu sen hyväks :) Kiitos!

   Poista
 4. Sinut on haastettu! ;)
  http://kaksikarvapalloa.blogspot.fi/2014/12/17-luukku-mita-tapahtuikaan-vuonna-2014.html

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.