Sivut

perjantai 12. joulukuuta 2014

Paketti saapui :) (Zooplussa tilaus)

Töitä, töitä, töitä JA töitä.. Eivätkö ne koskaan lopu? Vielä olisi kaksi koetta, sekä kaksi kouluprojektia hoidettavana. Sen jälkeen viimeiset lahjat pakettiin ja postiin. Ainiin onhan minulla Dog-sitter kurssiakin tunti jäljellä, ennen valmistujaisia. Eikä siinäkään vielä kaikki, mutta ennen kuin jatkan lopetan, sillä olen varma että meillä kaikilla on kiireemme joulukuu tai ei, joten en jaksa omalla marmotuksellani lannistaa teitäkin. Lohtua arkeenhan te tulitte täältä netistä hakemaan vaiko?

Blogiin en ole ehtinyt postauksia kokoamaan, ja ulkonakin on ankea sää kuvaamiseen, joka harmittaa minua suunnattomasti. Tulisipa pian lunta niin saisimme hieman kirkkautta ja joulufiilistä!

Nyt kokoonnumme kuitenkin availemaan zooplussasta tilattua pakettia, ja otetaan lyhykäinen katsasaus sen sisältä löytyviin tuotteisiin.

 Tällä kertaa tilasimme kaksi isoa säkkiä (10kg?) ruokaa, kaniemme vakkari pellettejä. Eli nyt sitäkin on taas piitkäksi aikaa ;). Ostoskoriin tarttui myös aktivointi peli, josta olen jo pitkään haveillut, sillä nykyinen on aivan liian helppo fiksuille pupueillemme. Lisäksi paketti sisälsi hieman nakerrettavaa nimittäin pienen pajutunnelin, jonne kumpikaan kaneista ei mahdu sisälle, mutta sehän ei olekkaan pää-asia. Kanit rakastavat tuollaisia tunneleita, mutta eläinkaupoissa ne ovat usein sen verran kalliita etten ole raaskinut sellaisia, ainakaan kovin montaa ostaa, onneksi jostakin edes löytyy verkkokauppoja joissa näitä saa bongailtua hieman alemmalla hinnalla.
Äitinikin halusi vältäämättä tilata alennuksessa olevan tunnelin kaneille, vaikka meillä olikin niitä ennestään jo neljää eri sorttia, mutta eihän se haittaa, kaneista on hauska ryömiä pitkin rakentamiami labyrintteja. Lopuksi vielä nukkaharja, joka oli meille täysin ilmainen, keräämiemme plussapisteiden ansiosta ja todella tarpeellinenkin! Tällä sain oitis putsattua sileäpintaisemmat tyynyliinat, josta olen haaveillut jo pitkään :`D
 Tässä vielä tarkemmin tuosta tunnelista ja koirille tarkoitetusta aktivointi pelistä.. Aktivointi peliin olen erittäin tyytyväinen, sillä se on asettanut kaneille tarpeeksi, muttei liikaa haastetta. Molemmat ovat aivan tohkeissaan päästessään pelaaman sitä, Marleyllä on tapa kaivaa ja raapia, kun hermot meinaavat kiristyä ja Romeo taas viskoo koko pelilaudan. Joskus mietin onko vain silkkaa tuuria, milloin nuo höyrypäät onnistuvat kaivamaan muutaman porkkanan palasen ulos. Toisaalta jotain "kehitystäkin" on tapahtunut, ehkä ne vielä oppivat avaamaan lokerot ja laatikot "oikein".

Tunneli oli aluksi pettumus minulle, sillä ajattelin sen "pysyvän kasassa". Mutta huomasin pian sen hyvät puolet. Tunneli on nimittäin todella kevyt, ja kanit ovat mieltäneet sen lempitunnelikseen, sillä se ei rapise, eikä kahise kun sen sisään menee. Lisäksi siinä on mukavat ilmareiät, ettei liikaa jännitä. Kolmantena kommenttina: "Sitä on niin kiva raahata ympäri taloa, kuin pesän rakennus materiaalia, koska se on niin kevyt. Joskus jopa viikkailen tai taittelen sen hienoksi mytyksi"- Marley


 Tässä oli tämänkertaisemme. Joku kysyi, teenkö tarkempaa "arvionti" postusta pelleteistä, joita syötän kaneilleni. Vastaus on kyllä, mutta se on viel työn alla, eikä siksi julkaisukelpoinen.
11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No tota ne syö jokapäivä ruuaks joten ei ne niitä herkuiksi kelpuuta, mutta ihan hyvin maistuvat.

   Poista
 2. kiva tilaus! :) Mäkin oon tilaamassa ruokaa zooplussasta. Ihania noi kaks vikaa kuvaa! :3

  VastaaPoista
 3. Romeo ja Marley poseeraa hienosti!:3 Käytän samaa ruokaa meijän jäniksillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon todennu sen hyväks :) Kiitos!

   Poista
 4. Sinut on haastettu! ;)
  http://kaksikarvapalloa.blogspot.fi/2014/12/17-luukku-mita-tapahtuikaan-vuonna-2014.html

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.