lauantai 20. joulukuuta 2014

loma tunnelmissa! Tai ehkei sittenkään..

Vihdoin alkoi pitkään odotettu loma! Mutta kuinkas ollakkaan, olen kipeä. Ei mikään ihme, sillä sellainen tuuri mulla sattuu nyt vain olemaan. Onneksi ei mitään vakvaa, pää-ja kurkkukipua "vain". Tämäkin postaus siis hutaistu särkyläkkeiden voimalla..

Kaneille puolestaan kuuluu hyvää. Molemmat ovat olleet energisiä vauhtihirmuja. Illalla Romeo nukahtaa jo yhdeksän-kymmenen aikoihin, mutta Marley valvoisi vielä kahteentoista asti. Aamulla molemmat heräävät virkeänä siinä kuuden-seitsemän aikaan ja kahdeksalta on minunkin viimeistään pakko nousta ylös, ja päästää karvakuonot yläkertaan riehumaan.

Yhtenä päivänä vein veitikat ulos juoksemaaan, vaikka ilma olikin kurjan viileä. Muutamien iloloikkien jälkeen lähdimmekin jo sisälle. Kuvia sain talteen vain muutaman otoksen. Ne löydätte alaspäin rullaamalla,

Kohta koittaa aatto ja uusivuosi. Pian saan siis taas sekoilla vuosilukujen kanssa! Koska meinaan aina vuodenvaihteessa kirjoittaa papereihin edellisen vuoden. Jospas uudenvuoden lupaukseni olisi, etten harhaudu tähän kertaakaan!

Marleyn kanssa olen treenaillut kahta erillistä temppua: 1. Boksiin- ja siellä pysyminen, kunnes vihellän. sekä 2. Kun sanon "out", se tarkoittaa, että kodinhoitohuoneesta (kaneille kielletystä paikasta) pitää juosta äkkiä pois. Tai vaihtoehtoisesti huoneeseen ei saa tulla perässä, vaikka jättäisinkin oven auki. Romeon kanssa olemme temppuilleet sillöin tällöin, mutta agilityyn se on tykästynyt! Ompa harmi, ettei Suomessa järjestetä agilitykilpailuja, vaikka toisaalta joskus on paljon mukavempaa harrastaa asioita ihan vain pelkästään kotona, eikä aina vaan kilpailla muiden kanssa.
                                                                   1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Jokunen hyppykohtaus :D..
9.


         Ei meille mitään sen ihmeellisempää kuulu, hyvää joululomaa kaikille, joilla se alkoi! :)

10.

lEMPI KUVASI?


10 kommenttia:

 1. Lempikuvat oli ehkä 2, 3 ja vika mutta kaikki on ihania<3

  VastaaPoista
 2. 4, 8 sekä 10 on suosikkejani:3
  Mutta kaikki kuvat tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihanin kuva oli ehdottomasti toi 10 <3 Mutta muut oli kanssa tosi ihania ja hyvin ottettuja varsinkin 9 Romeon rallittelu kuva :D

  VastaaPoista
 4. Toi kymppi on vaan ihan liian sulonen <3

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! :3 10 ehdoton ykkönen. ;)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.