perjantai 21. marraskuuta 2014

Lemmikkimessut 2014

Perjantaina lähdin koukkaamaan Katrionan kampista ja suunta sieltä oli tietysti meille yökyläilemään. Katrionalla oli mukanaan Niko, Neva ja Olaf.
Lauantai aamuna lähdimme hyvissä ajoin kohti messukeskusta ja löysimme itsemme paikalle ongelmitta. (joka on ehkä hieman harvinaista minulta, heh).
Lauantaina oli Romeolla ja Marleyllä edessään keskivaikea mutka. Odotkuset eivät olleet korkealla, eivätkä kanit ylittäneet niitä, mutta onneksi eivät alittaneetkaan.
Pikku ninja oli vasta toista kertaa elämässään messuilla, ja sen huomasi. Marley oli aluksi todella jumittautunut, eikä hyppimisestä meinannut tulla mitään, paitsi lämmittelyradalla, joka oli suhteellisen syrjässä innokkaalta yleisöltä.
Ensimmäisellä kieroksella Marley hyppäsi vaikeassa kv-radasta ainoastaan yhden esteen puhtaasti (vesi-este-kryssettiyhdistelmän). Muutaman esteen päästä jouduin keskeyttämään, sillä aika ei olisi riittänyt maaliin saakka. Radalla Marley yritti kääntyä ympäri ja hypätä syliini turvaan. Toinen kierros meni jo paremmin, sillä pääsimme ihan maaliin saakka. Virheitä oli varmasti yli kuusi, mutta ei se minua lannista! Olen tyytyväinen näinkin hienoon suoritukseen.
Romeo oli messuilla poikkeuksellisen villi, etenkin sunnuntaina. Keskivaikeassa suorassa se eteni tiputellen esteitä paljon ja sähläten omistajansa kanssa joka suuntaan. Mahtoi katsojilla olla hauskaa. Yllätyksenä minulle tuli kuitenkin se, ettei Romeo halunnut edes yrittää hypätä XXXX-estettä, kahdesta korjauksesta huolimatta. Sama toistui seuraavalla kieroksella, jonne Romeo onneksi pääsi (arvosteluluokan vaihduttua A-ksi).  Romeokin meni paremman ratansa kai kuudella virheellä, mutta ei sillä niin väliä.
Sunnuntai olikin aivan toisenlainen päivä, sillä kiertelin enemmän kojujen puolella ja juttelin ihanien ihmisten kanssa, joita olen jo pitkään ikävöiyt. Etenkin Milan kanssa oli hauskaa! Sain jopa yrittää opettaa temppuja muiden pupuille, mutta eiväthän ne mitään siinä ajassa hoksanneet! :D
Sunnuntaina kilpailimme keskivaikeassa mutkassa. Marley oli huomattavasti rauhallisempi kuin lauantaina ja siksi olen hänestä todella ylpeä. Vaikka ensimmäinen ja toinen kieros eivät menneet suinkaan virheettömästi, kani oli silti rauhallinen ja yritti parhaansa kaikesta hälinsästä huolimatta.
Romeolla oli koko päivän todella hellyyttävä otus. Se tuli boksistaan ulos aina, kun oven avasi ja tarjosi temppuja porkkanoita vastaan. Radalla se oli innokkaampi, kuin koskaan aikaisemmin. Virheitä tuli, mutta hauskaa oli :).

 Uskomaton loikka!Haikein mielin joudun kertomaan, että nämä olivat Romeon viimeiset estekilpailut, sillä ensi vuonna herra täyttää jo viisi, Hui! Innostusta Romeolla kyllä on vielä esteille ja varmasti hypimme kotkonakin silloin tällöin. Nyt näen kuitenkin parhaaksi, etten stressaa pupua turhilla automatkoilla ja suorituspaineilla, niin se saa toivottavasti elää pitkän ja onnellisen loppuelämän kanssamme. Todella oudoltahan tämä ajatus minustakin tuntuu, mutta näin olen ajatellut tämän menevän jo pitkään.

Kisaamista en lopeta, sillä onhan minulla vielä Marley, ratojen tunnettu tuhoaja :D..
VALITETTAVASTI minulla on video vain tästä yhdestä radasta. Muiden videoiden kanssa tuli ilmeisesti ongelmia..

Marleyn kv mutka

                                     Kuvat Karkki (c)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa <3 Marleyn videon zoomaukset on kyllä jotain niin mahtavaa :`D

    VastaaPoista
  2. Voisitko näyttää ostoksesi??
    Oli muuten kiva postaus :)

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.