sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Puotiharju 11.10

Perjantaina lähdin Katrionaa vastaan kamppiin, josta tulimme julkisella liikenteellä, tietysti eläin-ja karkkikaupan kautta meille. Katrionalla oli mukana Neva ja Niko, jotka sijoitettiin kumpikin eripuolille taloa. Hyvin riitti yilaa niillekin kahdelle.
Ilta meni televisiota katsellessa ja tietysti herkuttelemalla! Yli-innokkaat Romeo ja Marleykaan eivät jääneet ilman huomiota. Oli todella mukavaa viettää yhteistä iltaa, vaikka aika kuluikin nopeasti.
Aamulla askareiden jälkeen veimme Nevan ulos jaloittelemaan (kamera tietysti mukana). Ja pian sen jälkeen hieman myöhässä kilpailuihin.

Kilpailuissa meni tällä kertaa erittäin hyvin kanien suoritusten puolesta!
Romeon hyppyvuoro oli jo heti toisena, joka oli hyvä, sillä tänään pupulla oli paljon energiaa, jota se yritti purkaa kaltereita järsimällä, ennen helpon luokan loppua.
Lämmittelyradalla kauhistelin hieman, kun poju tiputti A-esteestä keskimmäiset puomit jokaisella kerralla, ikäänkuin se olisi yrittänyt ottaa vauhtia loikatakseen korkeammalle.
Kilpailuradalla virheitä tuli sitten kolme, mutta en niitä kuitenkaan hätkähtänyt, sillä uskoin kanin kykyihin saada klassaus sitten seuraavalta kierrokselta.
Marley oli aluksi aivan kuten aina, villivarsa. Ja ensimmäinen kierros meni arvatenkin seitsämällä
virheellä, vaikka kuinka yritin kania hidastella ja parhaani mukaan ohjailla.

Kun luokan ensimmäinen kierros oli saatu päätökseen, tuomarit ilmoittivat, että arvostelu muuttuisi C-ksi. Kauhistuin aluksi, ettemme Romeon kanssa pääsisikään seuraavalle kierokselle, mutta raja meni onneksi juuri kolmesta virhepisteestä. Marleyta harmittelin, sillä yleensä se parantaa huomattavasti toiselle kierokselle.


Romeon toinen mahdollisuus meni hyvin, yhdellä huolimattomuusvirheellä. Eli toinen klassaus suoralta radalta! Koska aikaa kuitenkin jäi, saivat yli kolmen virheen kanitkin pistää parastaan, toisella kierroksella.Marley meni radan tällä kertaa hyvin harkiten ja pääsi maaliin asti vain yhdellä virheellä! Todella hieno pikku neiti ja todella suuri parannus! Vihdoin tälläkin ensimmäinen klassaus!

Videota tästä suoritukselta ei valitettavasti tullu ollenkaan.

Tässä olivat syksyn viimeiset ulkokilpailut Helsingissä, ja meidän osaltamme varmastikkin viimeiset ulkokilpailut. Harmittaa, kun ei enää pääse ulos kilpailemaan, kun siellä tilaakin olisi yllinkyllin. 

Ensikerralla kirjoittelemme hieman syksyisemmissä merkeissä?

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)
  Hienoa Marley ja Romeo!!

  VastaaPoista
 2. Varmasti kivaa olla yhteyksissä Marleyn ekasvattajan kanssa ! :) Mulle tulee 26.10 kaksi kania. Ne on siskoksia. Usva ja Ruska ovat heidän nimensä <3 Ja hyvä Romeo ja Marley!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnea tulevalle kanin omistajalle. Ja tosiaan onhan se ihan jännää puuhaa ;))

   Poista
 3. Hyvä puput! Vähäkö ois ollu harmi jos Marley ei ois päässyt toista kierrosta hyppää, kun paransi noin huimasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Harmittaa, kun lemmikkimessuilla on arvosteluluokka tosiaankin C, niin ei varmaan Marley pääse toiselle kierrokselle :/.

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.