Sivut

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Myynnissä, pystyeste

Myynnissä harmaa pystyeste. Korkeus n. 47,5cm. Mukana tulee kuvan kuusin puomia. Hinta 16€. En postita estettä, mutta kuljettaminen onnistuu puotiharjun kilpailuihin 11.10. Maksutapa: käteinen (tasaraha). Kiinnostuneet ostajat ja kysymykset viestillä sähköpostiini: Juuliamarja.w@gmail.com. Este myydään nopeimmalle yhteydenottajalle. Näitä on kuitenkin mahdollisesti tulossa myyntiin lisää mikäli kysyntää riittää :)6 kommenttia:

 1. Ootko itse tehnyt tuon? :) Se on hieno.

  emmankanit.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mitä itse luulisit menisiköhän kääpiö kani tuosta ali en osaa itse arvioida kun ei ole mitään melkeimpä vielä hypitty kun harvoin nähdään.tietenkin ennenkuin mitään ostan niin kokeilen ensin vaikka maitopurkeilla ja kepeillä: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kania opetetaan hyppäämään esteen yli, niin yleensä esteet mennään yli :D. Jotkin kanit saattavat tietysti yrittää alikin ja tämä on täysin kanikohtaista. Jotkut kanit pyrkivät taas esteen läpi. Kääpiökanin koko ei siis niikään ole "ongelma", siihen, että kani menisi automaattisesti esteen ali/läpi. Mutta pienimmät kanirodut saattavat kyllä vähän matalentumalla alittaa esteen. Riippuu siis paljon kanin kouluttajasta ja kanista millä tavalla este suoritetaan :D

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.