perjantai 5. syyskuuta 2014

Ulkona (video)

Kanit ovat pyörineet kanssani pihalla aina silloin kun olen niitä kerinnyt aitauksessa ulkoiluttamaan. Uusi ulkoiluaitaus on ollut todella kiva ja kanit ovat nauttineet siitä jo monet kerrat! Iheme, että lämpimiä säitäkin on ollut nyt vielä suhteellisen paljon.
Nuhani alkaa vihdoin hellittämään, joka on todella kiva juttu. Päiväunien avulla jaksan touhuta kanienkin kanssa enemmän, vaikka koulu vie paljon aikaa grrrhh..

Tänäänkin kanit olivat ulkona. Romeo loikki iloisesti sinne tänne tehden muutamia hyppykohtauksia. Ensimmäistä kertaa myöskin Marley juoksi sellaisen spurtin, etten ennen ole nähnytkään. On niin mukavaa nähdä kuinka hyvin neiti on meille sopeutunut. Välillä itseänikin vähän mietitytti, että mitenköhän se tänne tulisi tottumaan, kun edellisessä kodissaan sillä oli iso ulkoaitaus, paljon tekemistä, sekä tilava häkki. Hyvin se ainakin minun mielestäni täällä on viihtynyt, vaikka energiaa sillä riittää vaikka kuuhun asti. Marleysta näkee, että se on ollut pienenä paljon ulkona. Se osaa olla oikea rusakko välillä! Lentokoneet tai vieraat äänet eivät pelota sitä (aitauksessa). Lisäksi se mussuttaa ruohoa, kaivaa kuoppia ja löhöilee auringon alla tyytyväisenä.

Romeo on taas enemmän "sisäpupu". Sekin nauttii suuresti ulkona olemisesta (hyvillä säillä), mutta väsyessään se kaipaa takaisin sisälle, koska puppeli ei osaa "rentoutua" ulkona samalla tavalla kuin Marley. Romeo pelkää myöskin lentokoneita osakseen..10 kommenttia:

 1. Tuo ulkoiluvideo oli tosi suloinen :3

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten ihanat puput :3 Hirvee ikävä sua!! :`((<3

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä video! :) Voi että miten upea väritys Marleylla on, Romeo on kans upea, itelläkin toinen kani luonnonkeltainen. Näkee miten kanit nauttii isosta autauksesta!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! On pitänyt jo aiemmin kommentoida, mutta siitä ei ole kerrassaan mitään tullut! Teetkös kanien päivä videota, taas kerran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä mä varmaan vielä joskus sellasen teen ;)

   Poista
 5. Romeo on ihana! Kaneilla on aivan ihanan kokonen toi aitaus! Vaan onko teillä sama ongelma että kun pitää lähtee sisälle niin juostaan tuhatta ja sataa karkuun ympäri ulkoaitausta?;) Ja sieltä on tosi kiva yrittää saada kanit boxiin ku ne juoksee ympäri ulkoaitausta...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romeo kiittää! Marley yleensä joo juoksee karkuun, mutta Romeo tulee kiltisti boksiin ihan omin ehdion :)

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.