Sivut

maanantai 15. syyskuuta 2014

Syys masennus ja vasta konfirmoitu

(Kanien kuulumiset lukee tuolla alempana. Aluksi tuli höpöteltyä ehkä vähän liikaakin omista asioista)

Itseäni painaa taas stressi ja lievä syksyinen masennus joka saapuu oikeastaan joka vuosi. Siltinkin tuntuu, kuin se aina vain pahentuisi ja pahentuisi.. Unta saan kyllä paremmin kuin viimevuonna, mutta sekään ei tunnu paljon auttavan, onneksi myöskin positiivisia asioita on tapahtunut tarpeeksi tämän myrskyn vastapainoksi. Nimittäin keskuussa hain itselleni paikkaa 4h-yhdistyksen kautta Dog-sitter kurssille. Dog-sitter kurssi on siis kurssi jossa opiskellaan perusasioita koirien hoidosta, käytöksestä, harrastuksista jne. Kurssin jälkeen nuorella on mahdollisuus saada koiranhoito keikkoja yhdistyksen kautta ja ansaita siitä vähän taskurahaakin. Itse halusin kurssille ihan kokemuksen kannalta ja ajattelin, että siellä voisi oppia kenties jotain uuttakin. Minulla, kun on ollut noita ystävien koiria hoidettavana jo muutamia vuosia niin ajattelin kurssin olevan mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Toisaalta netistä lukemien juttujen perusteella olen saanut vähän ristiriitaisen käsityksen tästä, sillä paljon on tullut negatiivisia kommentteja lueskeltua, toisaalta nekin on kirjoitettu vuonnon 2009-2012, eli käytännöt voivat nykyään kursseilla olla aivantoisenlaiset ja riippuuhan se paljon paikkakunnastakin. Anyway  olen aina ollut todella huono kirjoittaja, varsinkin, kun itsestä pitäisi puhua/kertoa, jotenkin minulle taisi sattua sitten vain niin hyvä tuuri, että pääsin kurssille opiskelemaan. Ja kaikista lukemistani jutuista huolimatta odotan kurssia innolla!:) Kurssi alkaa siis perjantaina ja jatkuu aina pe-su melkein jouluun asti. Viikonloppuisin tunnit kestävät aamukymmenestä neljäänsaakka. Nyt täytyy siis olla erityisen tarkka, ja ahkera, jotta saan hoidettua koulun, kurssin ja kanit kunnialla seuraavaan lomaan asti.

Tuntuu, että kaikki ovat jo tämän ohittaneet, mutta minulla se oli edessä vasta viimesunnuntaina. Konfirmaatio sujui siis kaiken kaikkiaan hyvin, vaikka kynttilän kantaminen ei ollutkaan minulle mikään mieluisin juttu onnistuin saamaan sen saliin ja takaisin polttamasta mitään-So good for me X)Tälläviikolla vietämme kanien kanssa aikaa puotiharjussa kilpailemassa kv suoraa ja mutkaa .Nyt olisi vihdoin korkea aika saada klassauksia, alkaa jo hieman tympimään nuo pienet huolimattomuus virheet :P
Ihanaa päästä vihdoin kisoihin näkemään ystäviä, joidenkanssa ei pääse aivan jokapäivä nauramaan. Mukaan lähtee myös kaksi estettä, uudelle omistajalle, toivottavasti hänen odotukset täyttvät.


Kaneille kuuluu hyvää, ulkona ne saavat tosin riehua aina vain vähemmän ja vähemmän, kun ilma alkaa ikävästi viilentyä. Romeollakin alkoi sunnuntaina hervoton karvanlähtö, karvaa on nyt taas joka nurkka täynä-Huh!
Marley neiti on alkanut kaipaamaan enemmän ihmis seuraa varsinkin aamuisin se on totisen hellyyden kipeä. Yleensä se tulee nuolemaan farkkuni perusteellisesti, kun kyykistäydyn lattialle kaneja paijailemaan.


14 kommenttia:

 1. Minkäkin olen käynyt dogsitter -kurssin, mutta en ole vielä yhtään keikkaa tehnyt kun vasta tällä viikolla täytän 14. :)

  VastaaPoista
 2. Oot hirveen nätti! Romeo ja Marley on niin lutusia :3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, ja ihana blogi =)

  VastaaPoista
 4. Ooot niin kaunis *.* <3 Viikonloppuna nähää!!

  VastaaPoista
 5. Sanoit jossain postauksessa opettavasi isällesi kanien pyydystys kikkoja, kun olit lähdössä reissuun. Voisitko tehdä postauksen näistä "kikoista"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaha :D siinä oiskin postaus, no katsotaan ;)

   Poista
 6. Kiva postaus! :)

  Ihania kuvia kaneista. :3

  VastaaPoista
 7. Kiitos että kerroit tosta kurssista! Itsekin olen miettinyt olisiko se kivaa. Kerro sitten oliko milllaista ;)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.