tiistai 30. syyskuuta 2014

Sisällä lämpimässsä (kö)?

Kanien karvanlähtö.. se olis taas se aika vuodesta jolloin oikeasti alan arvostamaan sitä, että imuri on keksitty, vaikka välillä tuntuu ettei sekään auta. Minun tuurillani imurikin meni rikki, joten katsotaan nyt miten näistä hiukkasista selvitään. 
Alemmassa kuvassa saattaa havaita Romeon hauskoja kuvioita, joita sille muodostuu aina karvanlähdön yhteydessä. Viime vuonna sen otsassa oli mm. Harry potter kuvio, sekä pieni sydän, katsotaan tuleeko tänä vuonna mitään tuon järkevämpää. 

Jälleen kanit ulkoilivat suuressa ulkoaitauksessaan. Syksyinen päivä ja etenkin viileä tuli sai ilman tuntumaan jäätävältä. Huomaa etteivät kanitkaan ole vielä tottuneet näin viileisiin keleihin. Marley, joka on yleensä se suurin intoilia ulkona, ei liikkunut alkukatsauksen jälkeen mihinkään, vaan jäi kököttämään pieneksi palloki aitauksen nurkkaan.
Romeo, jonka karva ovat alkaneet paksuuntumaan jo huomattavasti, loikki iloisena ympäriinsä, mutta kyllä tästäkin lupasta huomasi, että ulkona ei enään kanit viihdy pitkiä aikoja. Jo vartin päästä Romeo tuli änkemään syliini ja keräämään lämpöä, Marley marssi taas suoraa matkustuskoppaan ja oli sitä mieltä, että nyt saa ulkoilu riittää.
 Viimeisetkin lehdet popsitaan parempiin suihin.Tuli rakennettua Katrionalle femma-este! Oon itekkin aika tyytyväinen lopputulokseen :)
 Muuten kanit ovat vain löhenneet sisällä hemmoteltavina, seuraavat estekilpailutkin ovat vasta 11.10 puotiharjussa. Toivon, todella, todella, toivon, että silloin olisi vielä hyvä sää, eikä vesisade.. Pahoin pelkään kuitenkin, että hyvät ilmat jäävät siinä vaiheessa pelkäksi haaveeksi.
11 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyviä kuvia

  VastaaPoista
 2. Alko kiinnostamaan et mitä sä sillä imurilla sitten teet? Imuroit lattiaa vai otat ylimääräset karvat turkista vai mite :'D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en TODELAKAAN imuroi kaneja! tuskin sekään edes auttais. Lähinä saan putsattua häkin matot ja huoneeni nurkat, kun en jaksa mennä uloos tamppaamaan ;)

   Poista
 3. OMG MIKÄ KARVANLÄHTÖ :D Onnee sinne! ehehhhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ehhehhehhe" ;D ;D, jepp yritän tästä jotenkin selvitä :0

   Poista
 4. Kyllä kivasti kaneilta tai oikeastaan Roomeolta karvaa lähtee. ;) Onnea tuleviin kisoihin!

  VastaaPoista
 5. Teetkö noita esteitä tilauksesta? Nim. osaamaton rakentelija:D ja kahdella kääoiölupallani on myös mitä erikoisimpia pääkuvioita karvanlähdön aikaan, välillä kirjaimiakin:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaimet on just parhaita! :D Ja riippuu siis ihan millaista estettä haluaisit ja maalattu vai ei, sinkilöitä sain kyllä juuri ruotsista, että niitä voin kyllä esteeseen valmiiksi laittaa, mutta jos kysyttävää on niin voit laittaa viestiä säpöön: Juuliamarja.w@gmail.com :)

   Poista
 6. just! :> Meillä sentään imuri toimii mikä on kyllä kiitettävä asia. Kerran ku kanin ottaa syliin niin housut ja joka paikka on karvoissa..

  www.puputtajienloikkia.blogspot.fi

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.