Sivut

tiistai 30. syyskuuta 2014

Sisällä lämpimässsä (kö)?

Kanien karvanlähtö.. se on taas se aika vuodesta jolloin oikeasti alan arvostamaan sitä, että imuri on keksitty, vaikka välillä tuntuu ettei sekään auta. Minun tuurillani imurikin meni rikki joten katsotaan nyt miten näistä hiukkasista selvitään. 
Alemmassa kuvassa saattaa havaita Romeon hauskoja kuvioita, joita sille muodostuu aina karvanlähdön yhteydessä. Viimevuonna sen otsassa oli mm harry potterkuvio sekä pieni sydän, katsotaan tuleeko tänävuonna mitään tuon järkevämpää :D

 Jälleen kanit ulkoilivat suuressa ulkoaitauksessaan. Syksyinen päivä ja etenkin viileä tuli sai ilman tuntumaan jäätävältä. Huomaa etteivät kanitkaan ole vielä tottuneet näin viileisiin keleihin. Marley, joka on yleensä se suurin intoilia ulkona, ei liikkunut alkukatsauksen jälkeen mihinkään vaan jäi kököttämään pieneksi palloki aitauksen nurkkaan.
Romeo, jonka karva ovat alkaneet paksuuntumaan jo huomattavasti, loikki iloisena ympäriinsä, mutta kyllä tästäkin lupasta huomasi, että ulkona ei enään kanit viihdy pitkiä aikoja. Jo vartinpäästä Romeo tuli änkemään syliin ja keräämään lämpöä, Marley marssi taas suoraa matkustuskoppaan ja oli sitämieltä, että nyt saa ulkoilu riittää.
 Viimeisetkin lehdet popsitaan parempiin suihin.
Yleisestiottaen en tee, tai ole tehnyt esteitä mittatilauksesta, sillä siinä on aina riski, ettei tuote jostain syystä valmistukkaan tai se viivästyy, koska kyseinen puutuote on loppunut kaupasta tai muutavastaavaa. Jonkin aikaa sitten minulle iski kuitenkin rakennus inspiraatio ja tein yhden tilaustyön ystävälleni.

 Rakennettava este oli tälläkertaa kilpailuista tuttu `femma este`. Esteeseen en kiinnitä sinkilöitä, eikä sen mukana tule puomeja, lisäksi se säilyy maalaamattomana, sillä ostaja halusi vain esteen "pohjaan".
 Muuten kanit ovat vain löhenneet sisällä hemmoteltavina, seuraavat estekilpailutkin ovat vasta 11.10 puotiharjussa. Toivon, todella, todella, toivon, että silloin olisi vielä hyvä sää, eikä vesisade.. Pahoin pelkään kuitenkin, että hyvät ilmat jäävät siinävaiheessa pelkäksi haaveeksi.
11 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyviä kuvia

  VastaaPoista
 2. Alko kiinnostamaan et mitä sä sillä imurilla sitten teet? Imuroit lattiaa vai otat ylimääräset karvat turkista vai mite :'D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en TODELAKAAN imuroi kaneja! tuskin sekään edes auttais. Lähinä saan putsattua häkin matot ja huoneeni nurkat, kun en jaksa mennä uloos tamppaamaan ;)

   Poista
 3. OMG MIKÄ KARVANLÄHTÖ :D Onnee sinne! ehehhhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ehhehhehhe" ;D ;D, jepp yritän tästä jotenkin selvitä :0

   Poista
 4. Kyllä kivasti kaneilta tai oikeastaan Roomeolta karvaa lähtee. ;) Onnea tuleviin kisoihin!

  VastaaPoista
 5. Teetkö noita esteitä tilauksesta? Nim. osaamaton rakentelija:D ja kahdella kääoiölupallani on myös mitä erikoisimpia pääkuvioita karvanlähdön aikaan, välillä kirjaimiakin:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaimet on just parhaita! :D Ja riippuu siis ihan millaista estettä haluaisit ja maalattu vai ei, sinkilöitä sain kyllä juuri ruotsista, että niitä voin kyllä esteeseen valmiiksi laittaa, mutta jos kysyttävää on niin voit laittaa viestiä säpöön: Juuliamarja.w@gmail.com :)

   Poista
 6. just! :> Meillä sentään imuri toimii mikä on kyllä kiitettävä asia. Kerran ku kanin ottaa syliin niin housut ja joka paikka on karvoissa..

  www.puputtajienloikkia.blogspot.fi

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.