perjantai 26. syyskuuta 2014

Puotiharjun kilpailut 21.9

Nämä olivat kilpailut jossa sattui ja tapahtui vähän enemmänkin. Kv-rataa kuvallessani katsahdin hetkeksi taakse ja huomasin jonkun kanin pomppivan vapaana noin 20m omasta aitauksestaan. Onneksi se saatiin kiinni! Se pupu oli nimittäin jo aika kauas ehtinyt.. 
Lisäksi nousi turvallisuusriski, kun näätä tai minkki oli päässyt jonkun kanin aitaukseen kompostikehikon läpi, ja vieläpä kanin boksiin sisölle. Onneksi aitaus oli tyhjä eikä kenenkään kani loukkaantunut tai päätynyt minkin ruuaksi. Näköhavainnon jälkeen kanit ja aitaukset siirrettiin turvallisuuden vuoksi keskelle hiekkakenttää, missä ihmisiäkin oli paljon ympärillä.

Romeolla kaikki sujui aivan kuten odotinkin. Kani eteni rauhallisesti ja varmasti, välillä tuli kylläkin ihan tyhmiä virheitä. Kv-suoralta Romeo sai klassauksen yhden virheen suorituksella!


Vaikealla mutkalla (jossa oli meidän kaneille vaikeasti ymmärrettäviä esteitä kuten muuri ja vesieste+femma) Romeo suoritti tämän radan mielestäni kuitenkin yllättävän hyvin vain kahdella virheellä. Toinen niistä tuli vesiesteestä ja toinen siitä femmasta. Ei ollut klassaus siinäkään kaukana grr.


Vasta näissä kilpailuissa huomasin, että Romeolla on erikoinen hyppytyyli XI: esteellä. Vasen etutassu on nimittäin aina ottamassa tukea viimeiseltä puomilta, vaikkei kani sitä suinkaan aina tiputa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, vaan sama tyyli on jatkunut jo useammat kilpailut, ehkäpä aina. Siltikin on hassua ettei tätä pahuutta ole esiintynyt vielä missään muissa esteissä, kuin XI-ssä

Marleylla oli taas aivan ihmeellinen päivä. Yleensä neiti tykittelee suorilla radoilla hienosti, mutta tällä kertaa sillä ei ollut mitään suuntavaistoa. Suora ja mutkarata mentiin siis aivan tuuloksetta. Mutkalla se kuitenkin osasi yllättää omalla persoonallisella tavallaan: "Tiputan kaikki helpoimmat esteet, mutta vaikeimman hyppään yli leikiten" tämä hassu tapa mutkaradalla ei ole Marleyn ensimmäisiä kertoja. Joskus sitä jää itsekkin kyselemään kanilta, että pointtinasi oli ?? 9 kommenttia:

 1. Oli kiva kisapäivä ♥ Hienot puput!!

  VastaaPoista
 2. Romeon videoo ei voi kattoo, tulee vain että yksityinen.. :0 minkä ikänen oot? Aiotko tehdä marleyllä joskus poikaset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pitäisi videon näkyä :), en ole suunnitellut poikasten teettämistä, kun ei minulla siihen mitään syytäkään tällähetkellä ole :`D

   Poista
 3. Voi Marley..:D Mun Cindy on kans joskus ihan samanlainen, hypätään hienosti vaikeat ja korkeat esteet mutta ei sitten niitä helppoja millään.:D Romeolla meni hyvin:)

  VastaaPoista
 4. Romeolla meni tosi hienosti! :) Voi Marleyta.. :D
  Katin taustaäänet videoilla on aik hienot.. XD

  VastaaPoista
 5. Höpsö Marley!! :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.