tiistai 2. syyskuuta 2014

Puotiharju 31.8

Sunnuntai vietin päivää kymmenestä neljään asti Puotiharjun kilpailuissa. Kaneille päivä oli rankka, kuten aina. Itsekkään en ollut kilpailuissa täysillä mukana, sillä taistelen tänään jo neljättä päivää flunssaa vastaan.. Aluksi kurkku oli kipeä, nyt vaivaa enään päänsärky ja sieraimien tukkoisuus.
Myöskin olen nukkunut muutamia öitä huonosti, eikä sekään asiaaa paljon helpota... Pitää ottaa rauhassa ensiviikko, jotta tämä vihdoin lähtisi.
Molemmat kanit hyppivät kv-suoralla sekä parina tiimihypyssä. Kilpailupaikalle saavuin jo kymmeneksi kuvailemaan ja järjestämään kompostikehikoita. Helppoluokka mateli aika hitaasti, mutta sen jälkeen päivä sujui onneksi sukkelammin.

ROMEO KV SUORA

Romeolla oli vauhtia, kun otin sen kesken päiväunien omasta aitauksestaan. Puppeli loikki todella hyvin vaikean kv-radan. Ensimmäisellä kierrokselta virheitä tuli kolme, jos omuistan muistan oikin.(1 korjauksista 1 vesiesteeltä ja viimeinen tuli tuplakryssetin ensimmäiseltä puomilta).Toiselta kierrokselta virheitä tuli kolme.

MARLEY KV SUORA
Marley oli ollut aamusta asti kiukkuinen. Se kaiveli häkkiä ja heitteli tavaroita monta kymmentä minuuttia. Romeoltakin se kävi silloin tällöin nyppimässä muutaman karvatupon. Minulle se murisi välillä ja uhitteli, eli "hyökkäili" kättäni päin, vaikkei sillä ollutkaan mitään aikomusta purra.
Kilpailupaikalla sitä jännitti kovasti ja se kaarteli holtittomasti ympäriinsä. Välillä tai aika useinkin se paukutti jalallaan maata ja pinkaisi sitten juoksuun.
Lämmittelyradalla se kuitenkin hyppi puhtaasti, ilman turhaa säheltämistä. Ensimmäisellä kierroksella, virheitä taisi tulla kolme. Emme siis kaataneet aivan koko rataa tällä kertaa!
Toisella kierroksella neiti tykitteli upeasti, mutta HARMILLISESTI virheitä tuli kaksi. Ensimmäinen tuli tuplakryssetin viimeisestä puomista. Toinen typerä virhe tuli pystyesteestä tälläkertaa let`s jumpista. Sinne jäi siis meidän klassaus. Marley oli kv radalla 12. 


Eipä minua hirveästi haittaa muu, kuin tämä nuha jota vastaan nyt taistelen. Hienoja pupuja, ja onnistuneita hyppyjä tuli taas tehtyä!
Kanit kilpailivat myöskin tiimihypyssä, siitä saatte videon myöhemmin.
kuvat: Roosa, karoliina, Emma, Henna (C)

2 kommenttia:

  1. Hienostihan noi hyppi! :) Harmi vaan että tuli virheitä.. :/
    Tuntuu että kaikilla on nyt flunssa (mullakin).. :c

    VastaaPoista
  2. Ite olin näyttelyissä koko lauantain, jossa mun kani oppi hyppimään esteitä.:) Teillä meni silti tosi hyvin, omat kanini eivät ikimaailmassa osaisi tota kv suoraa pääsis ees kuudella virheellä!
    ( harjoitus tekee mestarin )

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.