Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Puotiharju 31.8

Sunnuntai päivää vietin kanien kanssa kymmenestä neljään asti Puotiharjun kilpailuissa. Kaneille päivä oli rankka kuten aina. Itsekkään en ollut kilpailuissa täysillä mukana, sillä taistelen tänään jo neljättä päivää flunssaa vastaan.. Aluksi kurkku oli kipeä, nyt vaivaa enään päänsärky ja sieraimien tukkoisuus.
Myöskin olen nukkunut muutamia öitä huonosti eikä sekään asiaaa paljon auta... Pitää ottaa rauhassa ensiviikko, jotta tämä vihdoin lähtisi.
Molemmat kanit hyppivät kv suoralla sekä parina tiimihypyssä. Kilpailupaikalle saavuin jo kymmeneksi kuvailemaan ja järjestämään kompostikehikoita yms. Helppoluokka mateli aika hitaasti, mutta sen jälkeen päivä sujuikin sukkelasti, vaikka kv:n jälkeen oli vielä vaike suora ennen tiimihyppyä.

ROMEO KV SUORA

Romeolla oli vauhtia, kun otin sen kesken päiväunien omasta aitauksestaan. Puppeli loikki todella hyvin vaikean kv radan. Ensimmäisellä kierrokselta virheitä tuli kolme jos oikein muistan.(1. korjauksista 1. vesiesteeltä ja viimeinen tuli tuplakryssetin ensimmäiseltä puomilta.  Toisella kierroksella se olisi päässyt puhtaan radan, mutta virheitä tuli taas kolme, sillä en vain yksinkertaisesti ollut tarpeeksi nopea ymmärtämään missä olisi kannattanut korjata tai missä olisi kannattanut laittaa kädet kanin eteen ja näyttää sille miten este kannattaa hypätä. Olin siis laiska (taas).
MARLEY KV SUORA

Marley oli ollut aamusta asti kiukkuinen. Se kaiveli häkkiä ja heitteli tavaroita monta kymmentä minuuttia putkeen. Romeoltakin se kävi silloin tällöin nyppimässä muutaman karvatupon. Minulle se "murisi välillä" ja uhitteli, eli "hyökkäili" kättäni päin, vaikkei sillä ollutkaan mitään aikomusta purra.
Kilpailupaikalla sitä jännitti kovasti ja se kaarteli holtittomasti ympäriinsä. Välillä tai aika useinkin se paukutti jalallaan maata ja pinkaisi sitten pakoon.
Lämmittelyradalla se kuitenkin hyppi puhtaasit ja hyvin esteet ilman turhaa säheltämistä. Ensimmäisellä kierroksella, virheitä taisi tulla kolme. Emme siis kaataneet koko rataa :D.
Toisella kierroksella se taas tykitteli upeasti. HARMILLISESTI virheitä tuli kaksi. Ensimmäinen tuli tuplakryssetin viimeisestä puomista, KOSKA en korjannut kania, koska sillä oli niin hyvä vuhti. Korjaus kävi kyllä mielessä, mutta ajattelin antaa sen kokeilla.. Toinen typerä virhe tuli pystyesteestä tälläkertaa let`s jumpista. Sinne jäi siis meidän klassaus. Marley oli kv radalla 12. (ei sijoittunut).
Eipä minua hirveästi haittaa muu, kuin tämä nuha jota vastaan taistelen. Hienoja pupuja ja onnistuneita hyppyjä tuli taas tehtyä!
Kanit kilpailivat myöskin tiimihypyssä, siitä saatte videon myöhemmin.
Ne kaksi, jotka ovat tilanneet minulta pupuesteen niin korvat hörölle. Sain vihdoin ja viimein tilattua sinkilät Ruotsista ja nyt odottelen niiden saapumista jolloin saan esteet viimeisteltyä. Toivon teidän vielä ottavan minuun erikseen yhteyttä s-postilla, jotta tiedän oletteko vielä halukkaita varauksianne ostamaan.

kuvat: Roosa, karoliina, Emma, Henna (C)


2 kommenttia:

  1. Hienostihan noi hyppi! :) Harmi vaan että tuli virheitä.. :/
    Tuntuu että kaikilla on nyt flunssa (mullakin).. :c

    VastaaPoista
  2. Ite olin näyttelyissä koko lauantain, jossa mun kani oppi hyppimään esteitä.:) Teillä meni silti tosi hyvin, omat kanini eivät ikimaailmassa osaisi tota kv suoraa pääsis ees kuudella virheellä!
    ( harjoitus tekee mestarin )

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.