lauantai 20. syyskuuta 2014

Lyhyessä mittakaavassa iltakuvia


Tänään postailen vähän erinlaisia kuvia. Kävin nimittäin illalla kuvailemassa maisemia, sekä hassuttelemassa ystäväni ja nelijalkaisen otuksen kanssa läheisellä pellolla. 


 Kuten arvata saattaakin Sunny on siis taas päässyt kamerani kohteeksi.8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! :)
  Oot niin hyvä kuvaaja.. :O
  Niin hienoja kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuo objektiivi aika kelpo kaveri on, kuvaajasta en sano mitän .. :D

   Poista
 3. Milloin Romeosta tulee sellainen postaus jonka sää teit joskus Marleylle missä sää kerroit mahdollisimman marleymaisesti sen aamusta. Noi kuvat oli todella siistejä

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :3 Onko toinen kaneista leikattu?
  Jos marley ei ole leikattu, niin käyttäytyykö se paljon erilailla kuin romeo? Siis että puolustaako se omaa reviiriään jne. ? +miten suolistotukokset saa parhaiten hoidettua ?

  itekkin haluaisin kania, ja yritän nyt päntätä paljon että kykenisin hoitamaan sitä jos sellainen meille tulisi :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romeo on leikattu eli kasteroitu (tietenkin) sillä muuten kaneille tulisi pakosti poikasia. Yleensä suositellaan leikkauttamaan uros, eikä naarasta.
   Marley ei puollusta reviiriään mitenkään ylipaljon, mutta häätääkyllä ei toivotut tunkeilijat pois. Kanikohtaistahan tuo on, että kuinka paljon kani puollustaa reviiriään, toiset enemmän toiset vähemmän, mutta pääsääntöisesti uroskanit ovat jokseenkin lepposampia.
   Suolistotukos on kanille vakava asia, sillä siihen saattaa menehtyä helposti jopa päivässä. Pienet tukokset esimerkiksi karvanlähdönaiheuttamat voidaan yrittää hoitaa kotona antamalla kanille ruiskulla pieniä määrä ananasmehua (sellaisista metallisista ananas säilyke purkeista) tai parafiini öljyä. Lisäksi kani olisi tärkeä saada syömään edes jotain (mielellään heinää). Liikkuminenkin on tärkeää, sillä se saattaa saada kanin suoliston toimimaan taas liikkeelle. Pahan suolistotukoksen iskiessä kani on kuitenkin kuljetettava oitis eläinlääkärille.

   Poista
 5. Riittääkö 180x90 häkki jos pääsisi vapaaksi aamulla huoneeseen ja koulun jälkeen koko taloon.
  Itselläni ei ole kania, mutta kovasti haluaisin. Pitäisi vielä saada vanhemmatkin suostuteltua. =)

  VastaaPoista
 6. kiva postaus =) onko vakavaa jos kanin hengityksestä kuuluu välillä pihisevä ääni, joskus jopa vinkuva ? jos mulla olis kaniblogi nii se ois varmaan tällänen. tää on tosi kiva blogi. älä huolestu tosta ylemmästä en aijo tehä blogii =)
  kiitos jos vastaat <3

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.