Sivut

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ketkä kuivattaa kasveja talveksi kaneille?Viimeaikoina on tullut pyörittyä kamerankanssa vähän kaikkialla, joten koittakaa kestää myös näitä kuvia, joita olen innostunut ottamaan "yhden jos toisenkin"..

Ensiksi haluan esitellä teilli ihastuttavan neitosen Misun. Misu on neljävuotias, vilkas ystäväni pörröpääkissa, jonka vauhdikkaissa leikeissä ei pysy aina itsekkään mukana. 

Batman ilme :D


Huomion kipeä Misu rakastaa loikoilu omistajansa sylissä ja huomion osoituksia!

Tätä kaveria olette varmaan nähneetkin hieman usemmin. kyseessä on siis toisen lähipiirin ystävieni  hurmaava collie Sunny.Kaneille kuuluu oikein hyvää, ainakin toistaiseksi. Perjantaina isä saa  jäädä pupuvahdiksi lyhyen lomareissuni ajaksi, katsotaan nyt miten se tästäkin tehtävästä suoriutuu. Hyvinhän se pupujen kanssa toimeen tulee, mutta noiden hoitaminen ei aina olekkaan niin helppoa miltä näyttää. On siinä isällä hommaa jos kanit karkaavatkin alakertaan sohvanalle piilosille. Täytyypi opettaa muutamia perus "kanin pyydystystaitoja" ennen lähtöäni. Ikävähän noita puppeleita tulee jokatapauksessa, vaikka reissu ei olekkaan pitkä, ovathan ne elämässäni jokaikinen päivä, paitsi tällaisten reissujen ajan.


 Nyt alkaakin olemaan kesä jo lopuillaan ja vettä sataa yhä useammin. 
Pikkuhiljaa alkaa olla viimeiset hetket kuivattaa kasveja kaneille talveksi. Itse aloitin projektin jo viikko sitten, mutta en taida siltikään ehtiä kuivattamaan kasveja tarpeeksi.
Ruokaostoksilta toimme kotiin myös yhden valmiiksi kasvatetun persilija, jonka kasvattamista ajattelin jatkaa täällä sisällä.Sauna on  toiminut tänävuonna hyvin kasvien kuivattajana. 
Tänävuonna aionkin laittaa kuivumaan kaikkia kasveja, mitä kanit saavat normaalistikkin päivän salaattiannoksessaan. 


Kuvassa kuivattuja voikukanlehtiä.

Pupujen asumistilaankin on pieniä muutoksia tullut, mutta siitä saatte nähdä lisää seuraavassa häkinesittely videossa.Mussukat iltapalalla :3

7 kommenttia:

 1. Mä kuivata kasveja, niitä on sit kiva antaa talvella. :) Ihania kuvia :3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja muutenkin kiva postaus.

  VastaaPoista
 3. Meillä on sama kuivatus tulossa piakkoin... Meillä kuivatetaa myös mustikanvarpuja.:)

  VastaaPoista
 4. Mä kuivatan vähän kaikkee tuolta ulkoa, esimerkiks nokkosia. :)
  Tosi kiva postaus, tälläsiä on kiva lukee!

  VastaaPoista
 5. Söpöjä♥ Tiiätkö mistä vois tilata kanille lapavaljaita?

  VastaaPoista
 6. Mä kuivatan mustikanvarpuja ja voikukkia

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.