Sivut

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Top 3 Kaniblogia


Elämää Töpöhäntien Kanssa Kolmannelle sijalle pääsi siis: http://rabbits-dream.blogspot.fi/En tiedä mikä tässä blogissa sitten vetää puoleensa. Kaipa siellä ruuduntoisella puolella vain on jokin kaniihmissten magneetti.
Toinen sija rapsahti tänne:
Nöpönenut

Tarkkoja kuvia, hyvä ulkoasu ja tekstit on kirjoitettu hyvin. Eniten tässä blogissa minua koukuttaa persoonalliset kanit ja hyvälaatuiset kuvat. Teksti on pirteää ja mieluisaa luettavaa. 
Postauksia toivoisin paljon useammin..


Kaikkein paras:
Tiedän, että teitä joitakin saattaa jopa kyllästyttää tämän blogin maininta niin monessa paikassa, mutta eihän sille yksinkertaisesti voi mitään, että se on niin koukuttava ja ihana!

PupuninjatTämä on se blogi jonka käyn aina "tarkistamassa", kun avaan koneeen, ettei vaan uusia postauksia ole tullut eli ehdottomasti paraspupublogi!
Tässäblogissa on mukana aina hauskoja kuvia ja todellahyvin muokattuja videoita(musiikit ovat aina parhaita ja huomaa, että videoiden muokkausta on tultu harjoiteltua jo aikaisemminkin;)) . Kanit ovat suloisia ja jokaisen lemmikin persoonallisuus tuodaan hyvin esiin.. Banneri ja ulkoasu ovat loistavia! 
Kirjoittaja osaa kirjoittaa selkeää ja huumorintajuista, "nykyaikaista" tekstiä. Hän myös säästä aina "parhaat palat viimeiseksi" jolloin tekstejä on mielenkiintoisempi lukea. 
Tässä blogissa tapahtuu aina niinpaljon kaikkea jännittävää, että ihan harmitta, kuinka meidän postaukset kertovat aina samasta arjenpyörittämisestä. 
Hauskoja ja hyödyllisiä tietosivuja, joiden avulla voi saada enemmän käsitystä kaneista, niiden omistajasta ja seurata viakkapa tapahtumia, joissa he kiertävät.Myöskin kani-ohjevideot ovat suloisia ja joillekkin erittäin hyödyllisiä. Mielestäni on mahtavaa, että löyty blogeja jota yrittävät parhaansa mukaan saada ihmisille enemmän tietoa kaneista ja varsinkin siitä, ettei kani ole aina vian yksinkertainen ja halpa häkkieläin.
Lisäksi on todella mukava päästä seuraamaan Marleyn emän jakselemisia. 
Kirjoittaja on kekseliäs ja keksii uusia ja mielenkiintoisia aiheita! Kaikki mukaan lukemaan :)Luen todella paljon kaniblogeja, ja ajattelin aluksi tehdä top 10 kaniblogia. Olen kuitenkin niin kehno arvostelija, palautteen antaja, että päätin tiivistää tämän näihin kolmeen.


                                                                                                                                                         

10 kommenttia:

 1. voitko sanoa nimeltä vain mitkä olisit valinnut top 10 postauksee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no niitä on paljon enkä nyt näin äkkiseltään osaa luokitella niitä omaan paremmuusjärjestykseen :P

   Poista
 2. Kiitooos <3! Joo mun postaustahti on ny sellasta mitä on kun koulutki alko ja nii D:

  VastaaPoista
 3. Voisiko tulla lisää nyt jossainvaiheessa, noita postauksia? Joo, no nyt vastahan tää tulikin, mutta haluaisin kuulla taas jotain Roomeosta ja Marleysta (Marleystä, miten sen nyt kirjoittaisin?) Videoitakin toivon paaaaaaaljon :) Mites muuten sulla ei oo tuota päivämärää ja aikaa, että milloin olet sen ja sen postauksen tehnyt? En nyt oo ihan varma, mutta itte en oo nähny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivakuulla, että joku haluaaa lisää postauksia :D Ja päivämäärä näkyy tuossa alapalkissa.

   Poista
 4. Voin olla kanssasi täysin samaa mieltä tuosta ykkösestä :3

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.