sunnuntai 24. elokuuta 2014

Eipä tässä ihmeitä


Märkää ja kosteaa, sataa vettä. Syksy tuli.. Siitä huolimatta arki on lähtenyt rullaamaan hyvällä meinigillä ja kanit ovat olleet todella tyytyväisiä omaan "päivärytmiinsä". Aamulla ennen koulua (Ja viikonloppuisinkin) ne pääsevät koko taloon juksemaan vapaina noin tunnin verran. Sen jälkeen aamupalalle ja päiväunille. Koulusta tultuani puuhaamme jotain mukavaa yhdessä ja illalla viimeistään kanit pääsevät purkamaan taas energiaansa ympäri taloa.


Ulkoilu on tosin jääny vähemmälle, sateiden ja ukkosen vuoksi. Romeo vihaa vettä, eikä pidä märästä nurmikosta ollenkaan. Ulkoaitauksen olen purkanut jo aikoja sitten. Saa nähdä millaisessa aitauksessa kanit loikkivat taas ensikesänä.

Marleyn kanssa olen kosteudesta huolimatta treenaillut silloin tällöin esteitä, sillä kun sitä energiaa riittäisi vaikka ja mihin..
Iltaisin vien molemmat kanit samaan aikaan ulkoilemaan kanssani valjaissa. Kyllä samaan aikaan, hieman hankalaahan tuo on, kun hihnat menevät niin herkästi solmuun. Hyviä puolia siinä kuitenkin on, esimerkiksi Marley on todella rohkea, kun Romeo on lähellä tuomassa turvaa. Minun kanssani kahdestaan se ei uskalla mennä juuri minkään pelottavan asian ohi, mutta Romeota se seuraa kaikkialle. Romeo taas tykkää seurata minua.                                          Ai mikä kasvi, en oo nähnytkään!?2 kommenttia:

  1. Hihi, kiva postaus :3 Tosi kivoja noi Marleyn hyppykuvat :3
    Ja hehe, toi vika sarjis :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat Romeo&Marley ja kiva postaus :) sun blogi on ihan paras! Oon lukenu jo pitkään!

    Ps. Jos kiinnostaa käy kurkkaa: kanirakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.