maanantai 11. elokuuta 2014

9-10 palojoki


Wihii, nyt on taas yhdet kaksipäiväset ja jännittävät kilpaiut takana. Lauantaina Marley ylitti itsensä kv mutkassa ja meni radan vain kahdella virheellä!
Romeo kilpaili helpossa mutkssa jonne se palasi, sillä yksi klassaus puuttui, minä kun olin laskenut sille jo kolme klassausta, yhden varmaankin niistä epävirallisista?  Kaikki Romeon kv-mutkn tulokset ja klassaukset siis hylättiin. Lauantaina saimme kuitenkin saimme viimeisen klassauksen, kun rata mentiin erittäin laiskasti ensimmäisellä kierroksella kolmella ja toisella yhdellä virheellä.  Kv.- mutkan päätyttyä koitin myös Romeon kanssa tätä rataa ja sen se hyppikin puhtaasti jopa tuplakryssetin.
Suorilta olisin halunnut molemmlle kaneille klassauksen, mutta kahden virheen kirous oli päättänyt iskeä meille pidemmäksikin aikaa, joten klassauksia tai palkintoja ei tullut, mutta ennen kaikkea tämä oli oikein hyvää treeniä pupuille! :)Iiik mikä ilme :DD Kani oli kuitenkin niin herttainen..
                                                                           Romeon kv suora


Kilpailujen jälkeen shoppailin biltemassa. Aluksi tarkoitukseni oli käydä katsomassa myytäisiinkö siellä kaneille vessalaatikoihin lämmityspellettejä, kun nekin olivat pahusvieköön loppuneet (taaas). Ikävä kyllä niitä ei siellä juuri minun tuurillani myyty. Mukaan tarttui kuitenkin kaneille jo pitkään harkinnassa olleet uudet vessalaatikot, olihan ne pakko ostaa, kun niin halvalla ne sain. Mukaan olisi varmasti tarttunut myös kaikkea muutakin, mutta kanienkin oli päästävä kotiin lempäämään, enkä viitsinyt kovin kauan kaupassa viivytellä.

Viikonloppuna tuli tehtyä myös hieman isompi ostos nimittäin järjestelmäkamera (vihdoin)!
Toivon todellakin tämän ostoksen elävöittävän blogiani entistäkin enemmän! Tarkoituksena olisi ostaa tähän lisäksi myöskin jokin Tamron merkkinen objektiivi, kunhan saan kerättyä siihen rahaa.

Heti lähdettyä testaamaan kameraani yhteen suurinmpaan kohderyhmään (kaneihin) Romeolla oli heti poseeraus hetket menossa. Ai että, kun se osaa joskus poseerata niin kiltisti!


Hyi kamala, nämä likaiset tassut, kun puupelletit olivat loppuneet, enkä vessalaatikkoon muutakaan keksinyt, niin laitoinpa sinne tilalle sitten muutaman sanomalehden. Eiväthän ne mitään ime saati hajua peitä. Vaikken mielellään noita kiusaa pesuoperaatioilla, niin kaipa nuo tassut on pakko huomenna ottaa operaatioksi, eihän niitä tuollaisiksikaan viitsi jättää.. Romeolla varsinkaan, kun valkoiset tassut.

Pikkuhiljaa alkaa taas kanitavaraa kertymään huoneeni hyllylle, eivätpä nuo tuolla haittaa, kun pysyvät noin "hyvässä" järjestyksessäkin.

Näiden muutaman päivän sisällä kanit ovat uskaltautuneet alkaa tassuttelmaan enemmän keittiön puolella. Onhan siellä varmasti mitä mielenkiintoisempia muruja maisteltavaksi..


5 kommenttia:

 1. Eka kuva on musta ihana♥ ja kiva postaus taas ;)

  VastaaPoista
 2. Jee kamera! :') Hienot kanit, miten sä oot Romeon klassaukset väärin laskenu, justku se tykitti kvssä :o Sen mielestä helppo on liian helppo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä, tyhmä kai vaan olen, mutta tott puhu, helppo on sille sen mielestä liian helppo! :D

   Poista
 3. Marley on kyllä kuin ilmetty äitinsä(Pepsi). Makaa samalla tavalla,on melkein saman värinen ja mitäköhän muuta:-D. Marley näyttää hupsulta,mutta hyvällä tavalla. Joten älä sitä sure koska se ei ole huono asia

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.