Sivut

maanantai 11. elokuuta 2014

9-10 palojoki
Wihii, nyt on taas yhdet kaksipäiväset jännittävät kilpaiut takana. Lauantaina Marley ylitti itsensä kv mutkassa ja meni radan vain kahdella virheellä, noh olisihan se päässyt vain yhdelläkin mutta.. Ilman sitä yhtä pudotusta olisi päässyt pikkuinen kuudenneksi.

Romeo kilpaili helpossa mutkssa jonne se palasi, sillä yksi klassaus puuttui, minä, kun olin laskenut sille jo kolme klassausta yhden varmaankin niistä epävirallisista.  Kaikki Romeon kv.mutkn tulokset ja klassaukset siis hylättiin. Lauantaina saimme kuitenkin saimme viimeisen klassauksen, kun rata mentiin erittäin laiskasti ensimmäisellä kierroksella kolmella ja toisella yhdellä virheellä.  Kv.- mutkan päätyttyä koitin myös Romeon kanssa tätä rataa ja sen se hyppikin puhtaasti jopa tuplakryssetin.
Suorilta olisin halunnut molemmlle kaneille klassauksen, mutta kahden virheen kirous oli päättänyt iskeä meille, pidemmäksikin aikaa, joten klassauksia tai palkintoja ei tullut, mutta ennenkaikkea tämä oli oikein hyvää treeniä pupuille! :)

Iiik mikä ilme :DD Kani oli kuitenkin niin herttainen..Näytetään IMG_3724.JPG

Näytetään IMG_3726.JPG

Näytetään IMG_3727.JPGNäytetään IMG_3737.JPG

Näytetään IMG_3749.JPG


Näytetään IMG_4014.JPG


Näytetään IMG_4016.JPG

Näytetään IMG_4030.JPG

Hihihi, mikä loikka :3

Näytetään IMG_4032.JPG


Näytetään IMG_4072.JPG


Näytetään IMG_4089.JPG
Kuvat (roosa (c))


                                                                           Romeon kv suora

Kilpailujen jälkeen shoppailin biltemassa. Aluksi tarkoitukseni oli käydä katsomassa myytäisiinkö siellä kaneille vessalaatikoihin lämmityspellettejä, kun nekin olivat pahusvieköön loppuneet taas. Ikävä kyllä niitä ei siellä juuri minun tuurillani myyty. Mukaan tarttui kuitenkin kaneille jo pitkään harkinnassa olleet uudet vessalaatikot, olihan ne pakko ostaa, kun niin halvalla ne sain. Mukaan olisi varmasti tarttunut kaikkea muutakin, mutta kanienkin oli päästävä kotiin lempäämään, enkä viitsinyt kovinkauan viivytellä.

Viikonloppuna tuli tehtyä myös hieman isompi ostos nimittäin järjestelmäkamera (vihdoin)!
Toivon todellakin tämän ostoksen elävöittävän blogiani entistäkin enemmän! Hinta tälle kameralle oli 374,90€ Tarkoituksena olisi ostaa tähän lisäksi myöskin jokin Tamron merkkinen objektiivi, kunhan saan kerättyä siihen rahaa.
Nikon D3200 KIT musta järjestelmäkamera + AF-S DX 18-55 mm VR II objektiivi
(Kuva kopioitu verkkokaupa.comin sivulta)

Heti lähdettyä testaamaan kameraani yhteen suurinmpaan kohde ryhmään (kaneihin) Romeolla oli heti poseeraus hetket menossa. Ai, että kun se osaa joskus poseerata niin kiltisti! Rankkojen kilpailujen jälkeisinä päivinä kanit eivät yleensä jaksa muuta tehdäkkään kuinmakoilla ja  
laiskotella


 Hyi kamala, nämä likaiset tassut, kun puupelletit olivat loppuneet, enkä vessalaatikkoon muutakaan keksinyt, niin laitoinpa sinne tilalle sitten muutaman sanomalehden, no eiväthän ne mitään ime saati hajua peitä. Vaikken mielellään noita kiusaa pesuoperaatioilla, niin kaipa nuo tassut on pakko huomenna ottaa operaatioksi, eihän niitä tuollaisiksikaan viitsi jättää.. Romeolla varsinkaan, kun valkoiset tassut.

 Pikkuhiljaa alkaa taas kanitavaraa kertymään huoneeni hyllylle, eivätpä nuo tuolla haittaa, kun pysyvät noin "hyvässä" järjestyksessäkin.

 Näiden muutaman päivän sisällä kanit ovat uskaltautuneet ja alkaneet tassuttelemaan enemmänkin keittiönpuolella, ai ai, mitäköhän murusia sieltäkin ne popsii parempiin suihin, toivottavasti ei pidä tuhon ruveta keksimään mitään viritelmiä, jotteivat kanit sinne enään hiippailisi.


Perjantaina lähden lomailemaan Pariisiin. Kaneja jää hoitamaan isäni. Takaisin tulen maanantai-tiistai välisenä yönä.
Huomenna onkin sitten todellinen arkeen palaaminen, kun tossut suuntaavat kohti koulunpenkkejä. Kanit ovat varmaan vaan onnellisempia, kun saavat päiväunirytmensä takaisin :D.
Syksykin on alkanut jo lähestyä, säätiedotus lupaa yhäenemmän vesisadetta "jee"
5 kommenttia:

 1. Eka kuva on musta ihana♥ ja kiva postaus taas ;)

  VastaaPoista
 2. Jee kamera! :') Hienot kanit, miten sä oot Romeon klassaukset väärin laskenu, justku se tykitti kvssä :o Sen mielestä helppo on liian helppo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä, tyhmä kai vaan olen, mutta tott puhu, helppo on sille sen mielestä liian helppo! :D

   Poista
 3. Marley on kyllä kuin ilmetty äitinsä(Pepsi). Makaa samalla tavalla,on melkein saman värinen ja mitäköhän muuta:-D. Marley näyttää hupsulta,mutta hyvällä tavalla. Joten älä sitä sure koska se ei ole huono asia

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.