Sivut

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Taas kotona, treenipäivä sekä jotain uutta

Taas kotona. Matka sujui hyvin ja nyt on Marleyn ensimmäinen mummolareissu on ohi . Molemmat puput olivat iloisia saadessaan palata omaan häkkiin, vaikka reissu tekikin niille virkistävää vaihtelua. Marley ihastui tavattomasti lattioihin, joissa oli runsaasti mattoja, eikä se ollut epämiellyttävän lieukas ollenkaan! Jokapäivä kanit saivat tuoreita omenapuunoksia järsittäviksi ja pääsivät tuttuuntapaan nauttimaan myös ulkoilmasta. 

 mumolassa olimme ystäväni kanssa saaneet väsättyä kaneille Neljä omastamielestäni onnistunutta ja hienoakin estettä! Nämä esteet pääsivätkin heti kokeiluun ja hyvällä menestyksellä. Molemmat kaneista hyppäsivät nimittäin oman uuden ennätyksensä. Romeo jopa  60cm ja Marley noin 52 cm. 
Muistan vielä hyin, kun Marley hyppi järkyttyneenä kahdenpuomin yli ja kolmas meni aina pudottamalla, Vähän rupesi jännittämään, että voisiko siitä sittenkin kehittyä edes vähän jotain eestekanin suuntaan. Sitä on kuitenkin vielä hankala sanoa, koska se on vielä mamman pikku sähikäinen ja parannettavaa olisi vielä paljon.

Mukaan tarttui siis neljä uutta estettä, joista on kuvia tuolla alempana. Heti seuraavana päivänä kotona päätimme Roosankanssa pitää kaneille hyppytreenit. Hyppypaikaksi valittiin meidän takapihamme vasta ajetulla nurmialueella. Mukaan Roosa otti molemmat kaninsa Bonitan ja Obelixin.

Päivä sujui hauskasti ja kukin kani sai mukavasti treenailtua. Sääkin oli harjoituksille mitä mainioin!


Kuvia tuli otettua paljon ja vaikka puolet niistä karsinkin siltikin niitä jäi hirmuisesti tänne blogiin. Marleyltä löytyi upeita loikki ja vauhtia niin pienempiinkin, kuin isompiinkin esteisiin, hyppytyyliä täytyy   Nyt on taas ollut hirveästi kaikkea kiirettä, mutta yritän silti päivättää ja kirjoitella blogiin        mahdollisimman useasti!
 Seuraavat kilpailut Lauantaina 12.7 Askossa Tänne lähtee mukaan molemmat kanit ja Marley pääsee  ensimmäistä kertaa Kv suoralle!

5 kommenttia:

 1. Hienoja esteitä!
  PS. Toi sun kaverin leijonaluppa(?) on tosi söpö :)

  VastaaPoista
 2. toi ruskee valkonen kani näyttää samalta ku meijän elmeri

  VastaaPoista
 3. Kiva mummola reissu ja aivan ihanat esteet ������������❤��

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpöjä! Ja kivat esteet :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.