lauantai 26. heinäkuuta 2014

Puotiharjun kisat

Huh! Nyt on takana hyvinkin onnistunut kilapilupäivä ainakin meidän osaltamme.
Romeo ja Marley kilpailivat molemmat siis keskivaikeassa suorassa. Ensimmäisenä hpyyvuorossa kaneistani oli Marley. Kuten arvasinkin rata mentiin esteitä potkimalla. Vauhti oli suuri, mutta virheitä tuli ainakin 8. Marley taisi hypätä vain yhden, tai kaksi estettä puhtaasti, kyllä vähän itseänikin hymyilytti tuon kakaran suoritus. Esteiden korjaajiakin tarvittiin paljon, ennen kuin rata saatiin taas kasaan. Hups!
Romeolla kilpaileminen oli taas aivan eriluokkaa. Rata mentiin hyyvinkin rauhallisesti ja varoen. Aivan radan loppupäässä ymmärsin vasta itsekkin, että mehän voimme saada tästä klassauksen! Jatkoime siinä yhdessä rataa rauhallisesti eteenpäin ja toisiksi viimeisen esteen hyppättyämme klassausta "ei voinut enäään pilata mikään", mutta kas kummaa jopa viimeinen este (Siis hyyvin pitkä este) mentiin puhtaasti. Ensimmäisen kerran. Romsuttaja meni siis koko radan puhtaasti saaden ensimmäisen klassauksen kv suoralta. Palkinnoista en vielä tiedä, sillä lähdin kilpailuista aikasemmin. 
Noh, ei mennyt Marleyllakaan hassumin, vaikka ensimmäinen kierros siltä näyttikin.
Laskiessani Marleyn mahaan lähtöesteen eteen se ampaisi hurjaan vauhtiin juoksien melkein kaikki esteet puhtaasti. Keskellä rataa tuli ainoastaan yksi huolimattomuus virhe, ja viimeinen este pilasi sitten klassauksen. Marley juoksi niin kovaa vauhtia, etten meinannut itsekkään pysyä perässä. Ennen viimeistä estettä se kuitenkin veti jarrut pohjaan ja pysähtyi. Minä sain kuitenkin onneksi korjattua sen taakseppäin ennen kuin se ehti tehdä sen mitä yleensä, eli hypätä paikaltaan. Korjaus ei kutenkaan auttanut sillä viimeisen esteen viimeinen puomi kolahti takatassuihin, jolloin se tipahti.
Uskomattoman hyvin silti! Ja hyvällä vauhdilla, eikä ollut Marleyllakaan klassaus kaukana. Nyt vaan odottelemaan seuraavia kilpailuja (kolmas kahdeksatta). Sinne mukaan lähtevät molemmat pupelit kv mutkaan. Tämä tulee olemaan Marleyn ensimmäinen kv mutka ja siitä ei tule varmaan yhtään mitään, koska tuo kani ei vaan yksinkertaisesti mutkaratoja handlaa. Romeolle kaksi oikeasti pitkä pituusestettä on taas jo liikaa, joten noista kisoista en muuta odota, kuin kokemusta, kuvia ja iloisten ihmisten seuraa!

(kuvat: Ronja Vuorinen)


5 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Hieman vain häiritsi tuo ilmeisesti kirjoitusvirhe "kilapilupäivä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D voi eiii, nyt tuli kyllä päivän naurut, mitä mä oon taas mennyt kirjottelemaan :DD

   Poista
 2. Roemo? Onks se sun joku uus kani vai? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa, Romeo on ollut mulla jo yli neljävuotta ja se on mun ensimmäinen kanini, jonka hain aikojenaluksi joensuusta. Romeon oli se, joka innoitti minut blogin kirjoittamiseen. Marley tuli meille vasta noin puolivuottasitten.

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.