Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Puistossa

Tänään kiertelimme kanien kanssa puistossa ja vietyämme ne takaisin kotiin lähdimme itsekkin ystäväni kanssa vanhaan linnakepuistoon.
Veimme molemmat kanit siis eripäivänä lähellä olevaan puistoon. Ensin veimme Marleyn, jolla oli kova vauhti päällä, joten ylipuolet kuvista olivat heilahtaneet.
Marley ei ole koskaan ollut erityisen rohkea vaan enemmänkin se sellainen "jänismäinen" ja todella tarkkaavainen kani jolla on nopeat pakorefleksit :D
Marley juoksenteli siis ympäri hihnassa ja välillä se pysähtyi syömään ja nauttimaan auringosta, mutta suurinosa ajasta kului juoksenteluun ja energian kuluttamiseen.Harmillisesti lähistöllä tai kymmenien metrien päässä liikkui sillointälöin koiria niin, en viitsinyt kaneja kauhean pitkässä hihnassa pitää.Pelottava silmä :O
 


 Romeo oli tälläkertaa hieman hermostuneempi kuin yleensä.. Harmillisesti sille iski hieman jännitystä noin aukealla alueella joten välillä se painautui maahan makaamaan ja välillä taas kiipesi syliini. Pian se kuitenkin rauhoittui ja alkoi enimmäkseen se syödä ja liikkua rauhallisesti paikasta toiseen aivan kuten tavallisestikkin. Tästä reissusta päätellen emme kanien kanssa tulekkaan varmaan niin usein ainakaan käymään enään puistossa, koska ne eivät näyttäneet nauttivan siitä aivan niin paljon, kuin olisin olettanut/halunnut, mutta nyt on sekin "kokeiltu" ja olihan sekin hauskaa vaihtelua. Tosiasia vaan on, että kun kanit ovat saaliseläimiä niin kaikki niistä eivät viihdy noin aukeilla paikoilla. Tekemistä monenlaista löytyy kuitenkin ihan kotoakin, joten eipä tämä juurikaan harmita. sitäpaitsi kotona, meillä ei edes näin hienoa ulkoilupaikkaa olisikaan :P
Pikaisesti kuulumiset kertoen kaneille kuuluu hyvää. Romeolle tämä mummola on jo ennestään tuttu paikka, joten se ei muuta teekkään kuin ottaa rennosti ja "lomailee" ja laiskottelee.
Marley on ihastunut paikaan valtavasti ja rakastaa juoksennella talon alakerrassa vapaana. Etenkin, kun täällä ei ole liukasta ja iljettävää laminaattilattiaa :D.
Päivällä molemmat puput torkkuvat vierekkäin yhdessä ja näyttävät aivan syötävän suloisilta <3


Koska kävimme ystäväni Laran kanssa myös rannalla ja Linnakepuistossa, oli minun aivanpakko lisätä muutama kuva tännekkin.

Tähystys torni
Vähän alkoi huippaamaan tuolla ylhäällä :D
Mikä kuva oli paras?
Valitettavasti en pystynyt lisäämään noihin numeroita, joten saatte nyt aivojumpata ja laskea itse ;)


5 kommenttia:

 1. Ihana postaus taas jälleen! :) Millon uutta videoo?

  VastaaPoista
 2. 15, 33 & 42 mun mielestä parhaita! ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia :). Kolmonen on mun lemppari!}

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi oot kaunis! Olen pahoillani en nyt kuvaa erikseen sano pitää mennä nukkuu.:( z z z....:)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.