keskiviikko 23. heinäkuuta 2014


 Hei kaikki innokkaat ja myöskin te vähemmän innokkaat blogini lukijat! Kesäloma alkaa pian olemaan jo lopuillaan ja aika on rientänyt hurjan nopeasti! Tosin loppukesästä minulla tuleekin olemaan vielä kiireellisempää kuin aikaisemmin, joten voisin kuvitella lomani loppuvan jo tähän.

Kanit ovat kunnossa ja heille kuuluu paljon hyvää. Lämpimien ilmojen takia ne ovat kuitenkin vähän nuupahtaneet ja jääneet enimmäkseen huoneeseeni sängyn alle nukkumaan. Päivisin kuumuus viekin niiltä paljon voimia. Ilemmalla olemme käyneet ulkoilemassa vaihtelevasti, mutta viileällä hyttysparvetkin laskevat syömää vähintään minut elävältä ja kanitkin ovat saaneet niitä kiusakseen enemmän tai vähemmän. 
Eilen oli jännittävä päivä, kun Marley hoksasi ensimmäisen kerran miten ulkona voi kaivaa. Samalla minuutilla keskelle aitausta olikin muodostunut noin 5cm syvä ja 10cm pitkä kuoppa, josta pikkuruisen kanin korvat aina välillä kurkistivat. Eihän tuolla muuten väliä, kunhan ei rupea kaivamaan rakosia aidan viereen.
Romeo on ollut oma itsensä ja herättänyt minua aamulla pusuja ja haleja kerjäämällä. Molemmat kanit saavat siis taas nukkua huoneessani vapaana, nyt kun karvanlähtökausi on hetkeksi lopahtanut.
26pv on taas uudet kilpailut. Niiden jälkeen lähden pupujen kanssa taas mummolaan. Sen jälkeen olisi kilpailut, mutta en ole vielä varma pääsenkö ja vaikka pääsisinkin, en vielä tiedä tulenko. Matkarasitus, kun saattaa vaivata kaneja ja omistajaa. Sen lisäksi täytyy aina tarkkailla myös tulevia säätiedotuksia.
Kaneista informaatiota ei tällä kertaa sen enempää. Heidän kuulumisia kirjoittelen enemmän kunhan saan taas kunnon kuvia julkaisukuntoon.

Tänään olimme Outin ja koirien kanssa reippailemassa tutussa maastossa. Pojat pääsivät helteellä uimaan ja juoksentelemaan keppien perässä meren rannalla. Niinkuin arvata saattaakin se oli heidän mielestään Todella hauskaa. Leevi ui upeasti hakemaan keppiä ja toi sen aina pää pystyssä (kuin ylpeänä voittajan) takaisin. Topi ei tiennyt missä olisi riehunut. Kepin hakemin vedestä oli kyllä kiinnostavaa, mutta uiminen vähän jännitti. Kerran se kuitenkin uskaltautui uimaan sinne missä jalat eivät enään osuneet pohjaan.

 "Jos sä kannat toisesta päästä ja mä toisesta" Kotona molemmat pääsivät suihkun kautta päivä-unille. Leevi nukahti melkein heti sohvalle, mutta Topille riitti päivä-unet autossa. Sen mielestä leikkiminen vinkulelulla oli paljon mukavempaa. Noh, kyllä sekin lopulta väsähti ja tietysti minun syliini <3
5 kommenttia:

 1. mäki tuun noihin kisoihin mihin luokkiin meet. mun ekat kisat vähän jännittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen molempien kanien kanssa keskivaikeaan suoraan :) Ja onnea ekoihin kisoihin! Muo saa tulla moikkailemaan jos mut tunnistat.

   Poista
  2. mun kanin nimi on sitte elmeri ja tuun moikkaa varmaa

   Poista
 2. Söpöjä noi kuvat ♥♥
  Ihanaa että kaneille kuluu hyvää.. :)

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.