tiistai 10. kesäkuuta 2014

Puotiharjunkisat 8.6.14

Kesälomalla on oma, kuin myös kanien rytmi mennyt vähän sekaisin ja sain taas herätä kauheaan kiireeseen. Onneksi olin pakannut kaikki tavarat ajoissa edellisenä päivänä!
Päästiin matkaan noin 20 vaille kymmenen. Kaiken lisäksi jouduimme vielä kiertämään kiertoteiltä, koska päätiemme oli suljettu. Paikallekkaan emme meinanneet millään löytää..
Ehdimme silti juuri ja juuri paikalle. Romeon hyppy vuoro oli yhdeksäntenä ja kilpailut aloitettiin keskivaikeasta mutkasta.
Aluksi Romeo oli ihan sekasin uudesta paikasta, eikä kani ollut kovinkaan ripeä saati innokas liikkuja. Pääsimme silti maaliin asti jollain kuudella virheellä, kun aikaa oli jäljellä enään 30 sekunttia. Emme kuitenkaan lannistuneet ensimmäisestä kierroksesta ja seuraavalla menikin jo huomattavasti paremmin! 
Marley joka kilpaili helpossa suorassa oli minulle täysin positiivinen yllätys! Kania ei pelottanut ja se hyppi mallikkaasti ensimmäisen kierroksen puhtaasti ja toisen vieläkin ripeämmin. Aluksi suunta oli vähän hakusessa, mutta se ongelma selätettiin. 
Tavoitteiden mukaisesti Marley sai yhden klassauksen, eli yhteensä sillä on niitä nyt kaksi. Vielä tarvittaisiin yksi, niin pääsisimme keskivaikeaan luokkaan. Seuraaviin kilpailuihin taidamme kuitenkin päästä vasta heinäkuussa..
Keskivaikeassa mutkassa Romeo hyppi radan ensimmäisellä kierroksella kolmella virheellä ja kahdella korjauksella. Valjaatkin olin jättänyt niin löysälle, että ohjaminen oli vähän vaikeaa. 


Romeo vietti rentoja päiväunia makoillen pöydällä nauttien saamastaan huomiosta ja auringosta! Ovathan nuo kilpailupäivät kyllä rankkoja kaneille.

Nyt ei uusia postauksiakaan ole luvassa ainakaan pariin viikkoon, sillä joudun lähtemään lappin vaellukselle, aikaisin huomenna. Kanit jäävät kotiin siskoni hoiviin, tulee silti hirveä ikävä näitä hurjimuksia! Upeista kuvista ja videoista saamme kiittää katrionaa, karoliinaa, milaa ja kiraa

                                     Marleyn helppo suora ensimmäinen kierros

                                     Romeon kv.suora ensimmäinen (huonompi kierros)

19 kommenttia:

 1. Tehän menitte sitten oikein hienosti, onnea! :)
  Upeita kuvia tosiaan! ♥

  VastaaPoista
 2. Hieno Romeo ja Marley yllätti mutkin täysin! :3

  VastaaPoista
 3. Hei oisko ihan hölmö idea jos tekisit postauksen näistä kisoista. Vähän niinkun perustietoa kuka voi osallistuu,luokista, ns. sanastoo esim mitä klassaus tarkottaa, miten osallistutaan ja toimitaan tai jotain:D. Minua ainakin kiinnostais semmonen ja varmaan joitakin muita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tjaa a, eihän tuo hölmöidea ole, mutta en ole varma olenko ollenkaan oikea ihminen kisoista kirjoittamaan, silla itsellekkin on tullut muutamia virheitä ja en ole mikään asiantuntija noiden sääntöjenkään kanssa. Ensimmäisenä tietoa sinun kannattaa hakea varmaankin täältä :) http://www.suomenestekanit.net/index.html Toki voisin myös kirjoittaa "oman versioni" ja tuoda siinä ilmi muutamia perus sääntöjä.

   Poista
  2. Sitä juuri tarkoitin:)

   Poista
 4. Mahtavia kuvia!!:o Erityisesti 7 oli ihana!;)

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuvia! :) Teillä meni tosi hyvin!!
  Kivat videot ;)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia! <3
  Postaus oli kiva.
  Onnea!!

  VastaaPoista
 7. Ootko muuten tulossa tänne: http://www.petsie.fi/pets/95456-vito-kaapioluppa/blogs/200715-6-7-2014-epvkaniestekisat-palojoki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en ole vielä 100% varma, mutta toden näköisesti :)

   Poista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.