Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pikaiset kuulumiset ja Marleyn temppuilua!

Ehdin juuri käydä ulkoiluttamassa kanit ja siirtämässä ne takaisin sisälle, enne pientä sadekuuroa.
Romeo oli odottanut ulkoilua koko päivän ja aitaukseen päästyä se veteli mallikkaita iloloikkia1 :) Marley käytti surimmanosan aikaansa syömiseen ja auringon ottamiseen. 


Sunnuntaina 8.6 on kilpailut puotiharjussa. Sinne olemme lähdössä molempien kanien kanssa. Romeo kv mutkaan ja suoraan sekä Marley helppoon suoraan. Romeolta en paljon vaadi, vaan toivon että pääsisimme maaliin asti ja jos virheitä olisi vähemmän kuin viisi niin se olisi aina vain plussaa. 
Marleyltä haluaisin saada kaksi tai ainakin yhden klassauksen, mutta saa nähdä miten käy. Minusta kyllä tuntuu, että sitä jännittää niin paljon, ettei hyppimisestä mahda tulla mitään.. 

Muutama päivä sitten kuvasin Marleyn ensimmäisiä temppuja, joita olen täällä kotona alkanut sille opettamaan. Marley ei ehkä ole yhtä fiksu kuin Romeo, mutta nopeasti se oppii (jos oppii). Itse pidän eläinten naksutin kouluttamisesta ja sitä olen tällekkin neidille jo pikkuhiljaa alkanu opettmaan. 

Tässä siis videota:

7 kommenttia:

 1. Onnea nyt kisoihin :) kyllä Marley osaa hyvin jo temppuja koska olet niin hyvin sitä opettanut :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kisoihin! Heii muuten tuutteko saloon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en valitetttavasti pääse.. ärr ärsyttää niin paljon.. :/

   Poista
 3. Onnea kisoihin, mekin ollaan sinne tulossa. :) Psst. yhdestä luokasta voi saada vain yhden klassauspisteen, eli vaikka molemmat kierrokset menisi 1 virheellä tai puhtaasti, saa klassauspisteitä silti vain yhden.

  VastaaPoista
 4. Onneee kisoihin! :) Marley on jo temppumaisteri <3

  VastaaPoista

 

© Juulia. Web design by Aino Vakkilainen. Sisällön tarjoaa Blogger.